Kan Jag Inte få känna den lyckan jag hade med dig .. ?

2011-01-03 / 19:12:52

Hejsan . Jag Vet att det är bra länge sen jag skrev men har haft fullt upp .

Julafton var helt okej, fick ganska mycket julklappar ( mer än vad jag hade tänkt iaf ) . Mysig dag men familjen och sådär . Sen har man vart mycket med vänner, har typ inte vart hemma mycket alls . Sen den 29 dec fick Stefan körkort :)

Så då ville han ut och ta en liten tripp så vi åkte först mot hedemora men det roliga var att när vi var på väg mot hedemora så ser man Polisen bakom men blåljusen så då stannade vi och sen var det 2 civiler med så dom ställde sig framför oss och Poliserna bakom oss, Men det var inget som hände, Stefan fick bara blåsa men det visade ju ingenting så vi fick åka vidare men då frågade dom vart vi var på väg och då sa vi att vi skulle till donken och käka men då som otur vi hade så hade dom stängt kl 00.00 och då hann vi inte dit men då åkte vi vidare till Blge och dit hann vi men det var nära att polisen stoppade oss oxå där men som tur nog så gjorde dom inte det .

Och då efter vi käkade så ville Linda träffas en sväng så vi åkte förbi henne och snackade en stund sen var vi på väg hemåt och då gick väl Stefans växellåda sönder på bilen så men vi klarade oss på dom växlar som fanns kvar men det lät för jävligt . Men vi kom hem runt 5 på morgonen sen satt vi hos Stefan ungefär 2 timmar sen drog vi hem till Patte och Elin och sov, var helt slut haha . 

Dagen efter ville Stefan igen till Hedemora men då hade vi ingen bil så mina föräldrar var snälla och lånade ut sin till oss, Så då vart det först till Norberg sen vidare till Hedemora och käkade donken (igen) efter det vart det Norberg igen efter det vart det enköping , men det var det värsta resan Nånsin för när vi kom fram till Enköping så började våran förare spy som en dåre och vi kom liksom ingenstans så vi satt och frös ungefär i bilen 3 - 4 timmar innan vi åkte hemåt, men Våran förare var så duktig men det var lite små läskigt .

Så vi kom inte hem förns ungefär 7 på morgonen ( ännu en gång ) Men jag tyckte så synd om Stefan som var trött och spydde som en dåre var tvungen att köra hem oss ändå, Han är en väldigt stark och envis Person ! Vi klarade oss ju inte till Fagersta men till Broarna, Vi fick sova i Stefans mammas hus som tur va . Sen åkte vi hem några timmar senare och då var jag med Patte och Elin på Nyår, var ganska trevlig nyår ändå men pallade inte göra nånting , var helt slut efter dom där resorna . Synd att allt ska hända Stefan bara . Stackarn . 

Sen dom här senaste dagarna har man vart hemma några timmar sen vart med vännerna så :) . 
Sitter och Snackar med Söt och Moa på msn nu :) . 

Jag saknar dig närhet som fan, Vet inte vad jag ska ta mig till längre . <3

Nej nu orkar jag inte skriva mer xD Men skriver imorgon ska börja försöka skriva nu varje dag så :) 
Puss / L
  

/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!