27 Juni - 10

2010-06-27 / 13:14:44
Igår var man först med Mats nere på stan och snackade lite, sen efter en stund så kom Madde och Emma och snackade med :) Sen innan dom skulle kila så kom Emma H och Hennes Kille :) Snackade en stund med dom men sen skulle alla kila så då vart det bara jag och Mats kvar haha .
Sen Skulle Mats hem oxå så drog jag oxå hem. kmr hem och då ska vi grilla så jag sätter mej en stund på ballkongen en stund sen gick jag in och kollade på Scrubs :) .
Sen vart det mat så då käkade jag sen frågade min syster om jag kunde vara barnvakt åt Melvin så då ställde jag upp på det då hehe . Det var så mysigt :) .

Jag och Melvin kollade först på Pippi på dom 7 haven en liten stund men medans Melvin tittade på det eå ringde Älsk en snabbis och så pratade vi en stund sen skulle han kolla hur det gick för hans pappa och så men vi messade ju en stund iaf :) Sen gick jag och la Melvin det var inga Problem han var så snäll så :) .

Sen satt jag mest och kollade på TV tills min syster och Hennes kille kom in igen sen gick jag in till mej och kollade på Scrubs sen somnade jag :) .

Idag vaknade jag runt 12 satt mej och käkade frukost med Familjen och snart ska man ut och sola lite för det är ju Prima väder ;) .

Ska kila nu men skriver kanske mer senare :)  Bye bye <3

Mathias mitt Underbara Hjärta jag Älskar dig <3


/iwillnotforget

24 Juni - 10 Vart med Bästa Emma, Nicke, Mats och Sebbe :D

2010-06-25 / 01:08:00
Idag vaknade jag runt kvart i 1 på middan för jag gick och la mej 10 över 3 natten före så jag var en aning trött haha xD Men jag gick upp iaf sen käkade jag frukost sen ringde söta Emma mej och sen vart det hem till henne men innan jag kom fram till Henne så ringde jag Älskling och frågade lite vad han gjorde och då satt han i bilen och var på väg till Öland med sin pappa och hans sambo och Älsks söta lillebror :) Så vi skulle höras senare iaf sen medans jag gick mot Emma så messade Nicke mej och frågade om vi kunde vara och det var ju lungt så vi mötte honom vid Brinell och satt och snackade lite sen efter nån timme så messade vi Sebbe och Mats och frågade vad dom gjorde så dom kom oxå till oss sen satt vi där och snackade i bra många timmar haha :)

Sen vid halv 5 skulle Nicke dra hem sen efter ett tag skulle Mats oxå dra så då vart det bara jag, Emma och Sebbe kvar men vi satt och solade lite men sen vart det för varmt då satt vi oss i skuggan hehe .
Vid runt 6 tiden så började jag bli hungrig och Emma var pissnödig xD Så vi tänkte att vi skulle dra hem till oss och käka så man var mätt och belåten men det vart ganska sent så vi kunde inte ses nå mer :( För jag är ju tvungen att lägga mej tidigt för jag ska upp kl 7 för vi hela familjen ska vara i Eskilstuna och vara där hela dagen hehe . Pappa lagade till grillad Lax och potatisgratäng och det var ganska gott . Senare kollade jag på filmen " Click " och pratade samtidigt med min Älskling för han ringde upp mej :)<3 Pratade man med honom en bra stund och han sa att han hade legat på stranden och solat och kmr vara brunare än mej när han kmr hem och då kmr jag vara sur på han haha . Nerrå :) Jag Älskar han så mkt ändå min fina Älskling ;) <3

Nej nu måste jag sova om man ska orka upp kl 7 och det är liksom om några timmar suck :P .
Skriver mer imon efter vi har vart i Eskilstuna :) Natti Sweet dreams :)



Jim Min Underbara vän, det är helt sjukt att det har gått 20 månader Imon sen du försvann men jag har inte förstått än men det kanske för att jag känner att du är med mej hela tiden, och att du värmer och finns i mitt hjärta vännen <3 Du kommer alltid ha en plats där . Du är bäst bästaste vännen min <3
/iwillnotforget

23 Juni - 10 Kubb med Familj och Pullan ;)

2010-06-23 / 19:17:22

Idag vaknade jag runt kvart över 12 men det vart att jag la mej sent inatt för jag träffade Sötaste Emma och Hennes Pojkvän Sebbe :) Först var vi vid Alfa ett tag sen gick vi ner till Vilhelmina Parken och gungade haha .
Sen skulle dom hem runt 12 så jag var kanske hemma närmare halv 1 nån gång sen snackade jag lite med Mamma efter det så kollade jag lite på tv sen somnade jag haha .

Sen satt man idag och käkade frukost först med mamma sen kom min Morbror och tjatade om att han ville att vi skulle komma ut och spela Kubb :P Så jag och Mamma gick ut efter ett tag och spelade sen kom Pappa hem utan att vi visste om det efter det så kom Pullan och var med och jag och Pappa vann 3 gånger och min morbror och Pullan vann 1 gång haha xD Men kul var det :D .
Sen satt vi och vilade ett tag sen ville min Älskling att jag skulle logga in på msn, Han är ju fortfarande i Norrköping och sommarjobbar :( Saknar honom så mkt men snart får jag träffa honom (a) <3

Sen satt jag och Pullan och snackade lite sen skulle hon hem till Sin kille och käka och det skulle ju jag med så och nu sitter man och inte gör så mkt, Snackar med Älskling på msn men snart kanske man ska in och bada ;) .
Men det är tråkigt att bada själv, vill ju att min pojke ska med mej och bada ju :( <3
Men får väl se hur det blir ;) <3
Ikväll kanske man ska kolla på sagan om ringen och sånt det skulle vara ganska skönt hehe =) .
Man har ju ändå sommarlov så haha . Sen har man solat lite idag med så lite har man väl bränt sig haha .

Nej om man ska fixa lite :) Men tack alla för denna dag :) <3 Tack Pullan ;) <3
Skriver mer sen kanske elr imon :) Bye bye <3

You are my Life Mathias <3 Jag Älskar dig <3

/iwillnotforget

21 Juni - 10

2010-06-21 / 23:01:28
Idag vaknade man runt halv 12 sen åt jag frukost och efter det så vart det iväg till Simone för hon och jag skulle dra ner till UM en snabbis . Men Innan vi gick ner på stan så skulle hon beställa tid hos Frisören så först gjorde vi det sen vart det ner på stan, och när vi gick in på UM så satt Emma H, Mirre, Sebbe, Mats och Bea där redan hehe. Efter vi hade vart där så tänkte jag och Simone käka Thai men det var stängt idag så vi gick och käkade Pizza ist , Mums var det men fy vad äckligt mätt man vart, och nu kom jag ju på att vi glömde ju betala pizzan haha xD Fy fan hur lyckas man glömma xD ?
Ahja men gratis är alltid gott ;) .

Sen drog vi hem till Simones Mamma och snackade med dom ett tag sen drog vi hem till Pullans Kille och var där ett tag men sen drog jag hem, bara tagit det lugnt :) Snackat med Älskling har jag gjort med och snart får jag Äntligen träffa honom :) Kan Inte bli lyckligare <3 . Jag Älskar dig Mathias Niemi <3
Och snällaste Anneli håller på och hjälper mej med min Header till bloggen så det kmr bli så bra :)
Tack Pullan för denna dag :) <3


Nej nu ska jag fixa och dona lite men skriver imon :) Bye bye :)

Love u M <3<3
/iwillnotforget

5 Juni - 10 Fest igår vid Kolis ;D

2010-06-05 / 11:35:50
Riktigt kul var det igår ;D Älsk kom först till Mitt Jobb utan att jag visste om det, han ville överraska mej och det är det aldrig nån som har gjort och jag tyckte det var så romantiskt (a) ¨sen hjälpte Älsklingen oss och sen vid 2 fick vi sluta så vi åkte hem med bussen sen var vi hemma en stund sen vart det att träffa Pullan :D Jag, Älsk och Pullan gick först ner på stan en sväng sen gick vi till Mem&Zin och käka Pizza det var finfint . Sen skulle hon hem till sig och hämta grejer, stog vi och Snackade med Hennes mamma ett tag, efter det så gick vi hem till mej för vi skulle oxå fixa lite =)

Sen vart det Kolis :) Först satt vi oss i solen och drack lite cider och sånt, Sen vart vi sugna ut och åka båt så då gjorde vi det så ÄLsklingen fick Paddla haha xD Sen satt vi ute på sjön ett tag och det var ju så himla skönt, verkligen avslappnande (a) Sen rodde vi till flytbryggan och satt där ett tag och lyssnade på Musik :) Sen rodde vi in till Land och då var det en kille som kom från Rönningen som skulle ta ett kvällsdopp så vi snackade lite med honom och han var jätte trevlig :) Älsklingen fick prova köra hans 4 -hjuling han kom på haha, det såg så kul ut för det var ju en liten sån haha . Älsk och Killen stog och pratade en stund, jag och Pullan gick till Bryggan så satt vi oss där och pratade skit :)

Senare efter ett tag så kom det folk vi kände igen och det vart först att vi ville gå hem men sen när Hanna sa att hon ville att vi skulle vara kvar så då vart vi det och dom tände brasa och dom som kom var Marko, Jocke, Hanna, Jazmine, Micke, Tossi, Hamodii, Ahmed, Omar, Mikloo och nån mer kille xD Men vi hade så jävla kul men dom som vart mest fulla det var ju Marko, Älsk, Micke och Jocke haha, typ ingen av dom kunde stå på sina ben xD
Men det var en otrolig rolig kväll/natt och jag hoppas att det blir flera gånger men sen vid runt 1 tiden i natt så skulle dom flesta kila så då sa Älsk att  vi oxå skulle gå men vi skulle hem och sova ist, Älsk behövde det verkligen haha. Han bor ju inte så vidare bra idag kan jag lova haha xD Han var riktigt bakis idag och han spydde typ 3 gånger inatt och 1 gång på min säng så han vaknade upp i spyor inatt haha, men man får ju det man förtjänar elr vad säger man ? xD

Men riktigt Lyckad kväll, det var så roligt det var länge sen jag hade så roligt :) Tack alla som gjorde min dag bra :)
Måste verkligen göras om :)

nej nu ska jag äta frukost och Älsklingen sitter och spelar med Min lillebror men då kunde jag skriva lite så nu ska man äta men kanske skriver mer senare :) Ciao ha de bra :)
/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!