30 Juli - 10

2010-07-30 / 15:43:01
Jag vet att jag har inte skrivit på ett tag men har haft ganska fullt upp plus att jag inte har orkat haha .
Igår vaknade man runt halv 3 sen drog man och var med Elin ett tag sen ringde Älskling och sa att han skulle komma till mej så då fick han skjuts av sin Moster, hennes man och Svärmor var med oxå :) Det var kul att träffa dom :) .
Sen tog jag och Älsklingen det mest lugnt och tog ett bad, riktigt skönt (a) .

Idag vaknade vi först runt 10 och då grattade jag Älsklingen som fyller år idag :) .
Sen somnade vi om och sov till runt 1 för då ringde svärmor och ville gratta Älsk :) Sen gick vi upp och käkade frukost sen har vi mest tagit det lugnt, man vi har frågat Emma och Sebbe om dom ville vara med oss men Emma Ligger i Körtelfeber, stackarn . :(

Senare blir det väl att vara med Elin :) Så vi får väl se vad vi hittar på :) .
Imorgon är det bestämt antaglingen att vi ska vara Med Mats och Hans Tjej Jessica :) .

Nej nu får vi se vad vi ska göra :) Och Min Älskling fyller år idag :D <3

Grattis MIn Underbara Älskling <33 Hoppas du får en bra dag <3 Kyss <333
/iwillnotforget

17 Juli - 10 Fest :)

2010-07-17 / 16:55:12
dag har man fixat och donat hela dagen och snart kommer Emelie och Elin hit för dom ska vara med oss en stund innan vi ska på en kompis fest ;) Men jag har typ haft ont i magen hela dagen =/ Men nu ska jag äta men kommer bilder och sånt från festen ;) Hörs sen :) PussKram
/iwillnotforget

16 Juli - 10

2010-07-16 / 14:15:52
Idag vaknade man tjugo i 1 och drog sig lite i sängen sen gick man upp och käkade frukost och om en stund ska vi kila till Emma och hennes kille sen blir det väl att träffa mer folk sen :) .

Älsklingen sitter och nördar lite GTA innan vi ska gå men det gör inget men snart ska man fixa sig lite så man ser lite fräsch ut xD Men skriver mer senare för måste göra mej i ordning nu :P .

Bye bye ha de bra idag . / L
/iwillnotforget

15 Juli - 10 2 Månader med Älskling :D <3

2010-07-15 / 23:21:47

Idag vaknde jag och Älskling runt kl 06.00 för det var så varmt så vi kunde inte somna om men vi skulle ändå upp halv 7 för vi skulle åka med ett tåg som gick kvart i 9 så det var bara upp och Packa sen vart det att vandra till tåget . Men då gick vi och tittade och då var det buss vi skulle åka med till Ludvika men det bästa var att Älsklingen min fixade så vi slapp betala bussresan haha xD Min Älsk är smart haha ;) .

Sen kom vi fram till ludvika runt tjugo över 9 sen gick vårat tåg till Fagersta 10.05 då träffade vi på Didde Syrrans killes Lillebror . så vi satt och snackade med honom sen skulle han ändå till Smedjebacken så han väntade på tåget med oss sen gick han av i Smb sen vid runt 11 så kom vi hem till Fagersta . Då gick vi hem direkt till mej sen kom Elin en stund, Mysigt ! Man har inte träffat henne på länge så det var kul :) .

Sen va jag och Älsklingen hungriga som fan när vi kom hem så han åkte först och tankade min moppe sen kom han och hämtade pengar och åkte ner och handlade hamburgebröd, sallad och gurka för vi skulle äta hamburgare och det var riktigt mums ;) .
Sen var vi med Elin en stund, hon och jag satt i solen och snackade skit, efter det så skulle hon köpa cigg så vi gick ner till OKQ8 sen vart det hem igen . Satt och snacka lite till i solen men sen skulle elin hem så då följde vi med henne en bit sen gick jag och Älsk hem och tog ett lagomt svalt bad (a) När vi hade duschat klart så kom familjen hem en sväng för dom är ju i sandviken för farsan ska jobba där i några veckor så då satt mina småbröder med Älsk och spelade lite ;) .

Sen satt Älsk och spela lite GTA och jag har suttit här i min egna lilla värld :P ..
Men snart blir det titta på film och mysa lite (a) .
Nej ska kila men ha de bra . Bye bye :)

2 Underbara Månader med min Älskling idag, jag kan inte bli lyckligare än vad jag är nu, jag hoppas att det alltid kommer vara du och Jag Älskling <3 Du är Bäst du är mitt allt , du är den som får mej att se ljuset <3 Tack Älskling att du finns i mitt liv, klarar mej inte utan dig <3 Jag Älskar dig mest av hela mitt hjärta <3 Du är mitt värdefulla guld <3

/iwillnotforget

13 Juli - 10

2010-07-13 / 15:35:35
Jag åkte till Blge den 30 Juni och har vart här sen dess men det är så underbart att vara här och slippa alla bekymmer hemma . Förutom att jag saknar alla mina kompisar hemma men dom som jag saknar vet vilka dom är . Men jag och Älskling ska ju hem till Fagersta nu på Fredag . :)
För det kanske blir att vi ska på Fest men det beror ju på om jag har pengar men det ordnar sig ju :) .

Just nu är man hemma hos Underbara Rose :) Kom hit igår för Älskling drog hem till en av hans kompisar Alex :) Så då drog jag hit till Rose och sov hos henne inatt och gud vilket väder det är ute nu :o Riktigt regn och skur . Åskar och blixtrar gör det som fan :o Men härligt är det och min Älskling är ute och badar i detta väder haha xD
Nej om man ska göra nått annat :P Men hörs sen nån dag och alla som vill träffas är det bara att höra av sig under helgen medans man är hemma hehe :) .

På torsdag är det 2 månader för mej och Älsk (a) Får se vad vi ska hitta på då för skoj :) <3

Japps Japps Hörs sen ^^ Ha de gött :) Bye <3


MATHIAS DU ÄR MITT ALLT <3 Kyss Älskar dig min Baby <3
/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!