Länge sen sist!

2013-01-28 / 21:18:26
Hejsan Bloggen.

Det var ett tag sen jag skrev här, men har funderingar på att börja försöka skriva igen.
Jag går ju kvar i Norberg på bergslagens folkhögskola och har fått godkänt i 3 betyg men är på väg att få godkänt i Matte A oxå så man är rätt taggad inför det . 
Skolan går faktiskt jätte bra. Är mer taggad nu när man vet att man klarar det när man väl vill.

Har ju börjat gymmat nu oxå och det är faktiskt riktigt skönt, Jag har 2 mål och det ena är att skaffa körkortet innan man har gått färdigt skolan sen innan Sommaren detta år ska jag ha gått ner 12 - 14 kilo . 
Har gått upp så mycket nu så nu får det vara nog.Men är taggad inför mina mål :)

Idag har man vart i skolan, först var jag där från kl 09.00 - 11.00 sen åkte jag hem och gjorde iordning lite mat till mig och karln sen kl 14.30 åkte jag tillbaka till skolan för hade en lektion kl 15.00 - 16.30.
Så då var det bara att åka hem igen sen när jag kom hem så tog man lite the, en hårdmacka och en apelsin.


Brorsan kom förbi en snabbis sen tänkte vi gå ner till mina päron men dom hade antagligen lagt sig så då när man var på väg in igen så mötte jag Amanda och följde med henne och gick ut med hennes hundar. Det var trevligt :)

Just ja vi har skaffat 2 katter som heter Sputte och Findus, skaffade dom 2 dagar innan julafton och det har funkat jätte bra med dom, är så glad att vi skaffade dom :) Jätte mysigt!

Snart blir det väl en dusch sen försöka ska sova, har ju skola imorgon igen. Det är ju så drygt har ju jätte mycket hål timmar men det överlever man väl, men som sagt på måndagarna har man ju 4 timmar hål så då är det bättre att åka hem och fixa här istället.

Tänkte lägga ut bilder på Pojkarna oxå :)

Men som sagt ska försöka duscha nu sen umgås lite med min kära innan man ska sova . 
Ha de bra så länge så hörs vi sen!
Kram / L 


Findus 


Sputte 


/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!