31 mars - 10

2010-03-31 / 21:04:15
Vårat Internet slutade fungera igår så det var därför jag inte kunde skriva igår kväll .
Idag har man vart på Praktiken och det gick jätte bra, stressigt men kul som fan hehe . Men det var inte så kul sen när man skulle hem för jag missade bussen -.- Men kicki var snäll och skjutsade mej till Haga vägen, där den började och det var jätte snällt av henne, så jag har gått nästan 2 km idag hehe . Var ganska skönt hihi .
Imon är det sista dagen på Praktiken :( Jag vill Jobba mer där, för där känner jag mej hemma, det gör jag inte i min klass i Fagersta .. :/
Men det är ju som det är .

Älsklingen hade oxå slutat tidigare idag så när jag ungefär hade vart hemma 1 timme så kom han oxå . Det var mysigt hehe . Men jag har känt mej så slut hela dagen idag så jag la mej och sov en liten stund och det var riktigt skönt . Men jag vaknade till sen av att Älsk satt och pratade med sina vänner i mic hehe . Men jag somnade nästan om så kmr han till mej och säger att det är mat, så då var man tvungen att gå upp . Men gott med mat var det . Sen nu ligger man här i sängen igen och Älsk spelar både Zelda och sitter vid datorn men jag ska se till att han blir social med mej xD men jag och baby kanske ska kolla på Scrubs men får se om man orkar och har lust . Men det är ju så klockren serie . Haha .

Nej nu ska man försöka fixa så Älsk gör nånting annat . :P
Men Uppdaterar mer imon :) Ha en bra kväll .
Ciao <3
/iwillnotforget

30 mars - 10

2010-03-30 / 16:08:00
Nyss kommit hem från Praktiken och vart ganska slapp dag men imon blir det fullt upp för då ska vi göra påskbord hehe . Mums .

Men jag har inte vart på väldens humör idag, jag och Pojken bråkade igår =( Han var hela tiden grinig åt mej och då är det väl klart att man blir ledsen för en annan blir ju oxå arg och undrar vad fan man gör för fel ..
Så jag gick och la mej i soffan och grät där för han sa ändå ingenting när jag frågade honom så då sa jag att han själv fick ligga i sängen sen gick jag och la mej . Låg och grät ett bra tag, men jag hatar att bråka, men då kände jag nästan att jag hade lust att kasta ringen i huvudet på han. Usch vad ledsen jag var, jag mår redan dåligt, räcker inte det ?! Äter fan medicin som ska hjälpa men det hjälper fan inte ett skit och man mår dåligt från allt förr och sen när man försöker på nytt så börjar man bråka fast jag redan mår dåligt så blir jag att må sämre ..
Men efter ett tag så kom han till mej och sa förlåt, att han älskade mej, att han inte ville förlora mej och sånt ...
Men fast vi vart sams igår kväll så kände jag mej ledsen ändå och sånt och undrade varför det hände osv.
Men jag och Älsk pratade ut om det så nu är det väl bättre men känner fortfarande ledsamheten i mej .. :( .

Nu ska man bara vänta tills Älsk kommer hem så får man väl se vad man gör men just nu sitter man och dunkar musik som fan på hög volym och det är ju världens bästa låt med (a) .
Men visst jag vet att han har vart sjuk och så men liksom han skojade ju med men direkt när jag gjorde tbx så vart han sur . Det är väl bättre att han säger att han vill sova och liksom vara gullig men han var bara grinig .
Men vi har lagt det bakom oss nu och jag hoppas verkligen att det aldrig mer så, för jag mår bara ännu värre dåligt och jag vill ju inte att han ska må dåligt heller . Jag Älskar min Viktor och kmr alltid göra, men visst bråka kommer man väl göra ibland men jag hoppas att det inte blir ofta ..
Det är väl klart att jag säger ifrån argt om nån är Sur/arg mot mej, Jag står på vad jag säger, Duger inte det så är det bara adjöss . Jag är Jag .

Men får se om det blir kolla på Scrubs och kanske gotta med G**** Sen (a) . Man får väl se men hörs mer senare :)
Ciao <3

Älskar dig min Underbarate Älskling <3<3<3

Alltid vi <3 och vårat datum <3 Vill aldrig förlora dig <3

/iwillnotforget

29 Mars - 10

2010-03-29 / 20:45:58
Idag gick man till Praktiken efter en lång tid som sjuk, men jag har ju inte velat gått och jag har ju inte haft orken eftersom man har vart så sjuk ...
Fick göra lite men det var kul att komma dit :) Umgås med Kicki, Anki, Jesper, Pierre, Kevin, Ida och fler hehe :) .
Men Idag när vi stog och stekte så började mikron brinna så kicki kastade ut den i snön haha xD .

Men det var en lugn dag idag och sen var Kicki Jätte snäll och skjutsade hem mej, som var väldigt snällt .

Men jag har funderat hela dagen idag på massa onödigt som får mej att må dåligt igen, Jag tänker på det förflutna som jag inte vill tänka på, Jag saknar en viss person men vet inte av vilken anledning . Jag känner mej i en helt ensam värld, jag är lycklig som man kan bli, men det är nått som saknas men jag vet inte vad det är . Jag Känner mej så ensam fast jag har folk hela tiden runt omkring, Ingenting hjälper mej , Jag sjunker bara mer och mer.
När jag flinar, det känns bara som att jag inte vill visa hur nere jag är . Det ser ut som jag är glad på utsidan men på insidan är jag inte mej själv av en konstig anledning. Det känns som jag är på väg mot botten igen .
Jag vill Inte dit ner . Men jag är ju van att knuffa undan mina känslor, jag vill försöka få fram dom men det är inte lätt .
Jag är vilsen, Ledsen, ensam, men det finns inte mkt att göra åt det, Jag orkar inte ens bry mej mer snart .
Jag är trött på det jag mår nu, jag vill bli lycklig och är det med min Älsk men jag vet inte vad som saknas :( .

Nej nu ska man Fortsätta chatta med Sandra :D Men ha en bra kväll . Ciao !

Mosters bebis <3<3

/iwillnotforget

28 Mars - 10

2010-03-28 / 22:37:21
Jag har inte skrivit nånting för jag har vart dålig som fan, haft feber och hela skiten, Jobbigt som fan så jag har inte orkat skrivit blogg . Men I Fredags åkte vi hem till mej och umgicks med min Familj . Men på kvällen kände Älsk att han kände sig dålig sen igår morse så låg han och skaka och var kallsvettig och sen kollade vi om han hade feber och det hade han, han hade 38,6, tyckte så synd om han och plus att han hade huvudvärk, stackarn<3
Men han fick en ibumetin av min mamma och så la jag en kall handduk över hans panna och det är ganska bra om man har feber men det hjälpte faktiskt mot hans feber, den sjönk och han vart på bättre humör, som tur var .

Sen Idag vaknade man ganska pigg och baby med . Det var skönt, Sen innan vi åkte till Älsk så åkte vi förbi Carina som har min kanin och lämnade hö och sånt, för hennes kanin som är en hona hade mått dåligt, men det var ju för att hon saknade min bebis, så jag låter han vara där ett tag så hon inte dör av depprisioner för det kan kaniner göra och det vill jag inte, och bebis kanske också skulle göra det ? Vem Vet ?

Men sen efter vi hade vart där så åkte jag och Älsk hem till Honom och myste lite sen satt han och spelade en stund på sin dator och jag har suttit vid min och chattat lite och bara tagit det lungt . Men sen sa En Kompis åt mej att jag skulle lyssna på en låt på Youtube och den lyssnar jag på som fan nu, den fastnade i mitt huvud, en riktigt hemsk låt om man lyssnar på texten . Men den är bra som fan .
Men Nu Ligger Älsk här bredvid mej och har feber igen .. Men han har tagit en till Ibumetin och en alvedon så vi får väl se hur han mår i morgon men har han feber så får han stanna hemma, det har jag bestämt .

Och så tror jag att jag har fått urinvägsinfektion -.- Usch då .
Men men vi får väl se hur Älsk mår imon iaf .

Men nu ska vi kolla på Scrubs men hörs mer imon men nu vet ni lite mer om min helg .
Ciao <3 Ha de bra !

Jag Älskar min Viktor baby <3 Du är den bästa, Mitt allt och kmr alltid vara <3 Kyssar <3
/iwillnotforget

25 mars - 10 Jim Har vart Borta i 17 månader :'(<3

2010-03-25 / 13:27:47

Man vaknade runt 1 idag men vilken jävla natt man har haft, jag somnade inte förns runt 2 inatt och jag och Älsk gick och la oss runt halv 11 igår kväll .
Jag vaknade hela tiden kallsvettig och ont i bröstet hade jag extremt .. Vet Inte vad det beror på ...

Så jag ville inte gå till praktiken idag, men om jag mår bättre imon så kmr jag gå . Min hals är helt fucked up .
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska väl iaf vänta till Älsk kmr hem <3 , Sen kanske vi kollar på film elr nånting . Men annars blir det bara för mej att ta de lungt, Men Jag Har ju smittat Älsk med detta virus :(<3
Hoppas inte att han blir sjuk <3 .

Nej Om man ska kolla på film elr nått, men uppdaterar senare :) . Ciao <3




Jim Söderberg har vart borta i 17 månader idag :( Du är så saknad <3 Jag saknar dig så himla mkt vännen min, men du kmr alltid betyda mest, för du är den bästa och kmr alltid vara .
Men vi kmr ses på andra sidan sen . Vi kmr ses igen, Lovar dig det .
Jag Älskar dig vännen min, <3 RIP Jim Söderberg <3 You are gone but never forgotten . <3

/iwillnotforget

24 mars - 10

2010-03-24 / 14:59:45
Idag vaknade man i morse typ helt slut i kroppen och typ ont överallt, jag har mest ont i vänstra revbenen, magen och halsen och jag vaknade runt halv 1 och jag och Älskling gick och la oss runt kvart över 10 igår kväll så jag har typ sovit i 14 timmar men ändå känner jag mej helt slut :/ .

Just nu ligger man i sängen och chattar med simone på msn men snart kanske det blir kolla på film elr om man ska sova en stund för jag är helt slut i kroppen orkar typ ingenting ...

Men jag snackade med Kicki igår hon som jag jobbar med och sa att jag inte mådde så bra och hon sa att hon hörde att jag inte mådde bra och jag kunde knappt prata igår när jag pratade med henne .

Men jag har ätit 1 macka och druckit oboy och nu ligger man bara här . Men man ska väl vänta bara tills Älsk kommer hem så man får gosa med han <3 om man ens orkar det hehe . Men man får väl se .

Nej nu ska man kolla på film men ha en bra dag alla . Uppdaterar senare .
Ha de bra så länge . Ciao .


Jag Älskar dig mitt Underbara Hjärta <3
/iwillnotforget

Ont i bröstet :/

2010-03-23 / 20:23:32
Nu har man nyligen ätit och det vart laxpudding men ist för potatis vart det vitkål och det smakade gott men var inte så hungrig, har tappat aptiten av nån konstig anledning :/ .

Sen igår när man kom till Praktiken så kände man vad det brände i bröstet, vet inte vad det beror på ...
Sen var det lika idag när man var på praktiken kände man vad man hade ont sen tar halsen kål på mej ..
Jag tror jag börjar bli sjuk men vet inte av vilken anledning :/ .
Men man får väl se, man ska väl snart kolla på Alice i Underlandet med Älskling, den nyaste filmen med Johnny depp . Men kl 9 ska jag se House :D . Klockren serie men älsklingen kmr väl inte titta med mej, för han tkr inte att det är bra men man får väl se hur han gör ...

Nej om man ska kolla på filmen sen House sen sova . Men ha en riktigt trevlig kväll alla .
Hörs mer imon . Godnatt . Ciao .
/iwillnotforget

23 mars - 10

2010-03-23 / 16:03:25
Tjena Tjena .

Idag har man vart på praktiken lika slappt som vanligt men ändå lite stressigt . Men man gick upp kl 6 imorse som man kmr få lov att göra varje dag medans man praktiserar -.- .
Så man gick upp klädde på sig och gjorde i ordning mej sen gick jag och Älskling till Bussen sen gick man av och har vart med Jesper och Kevin ett tag idag :) . Sen hade man typ fullt upp men vi fick besök av Elinor och hennes Barn Theo :) . Riktig sötnos :) .
Sen fick man sluta vid kl 3 så viktors mamma hämtade mej för det snöar ju som fan :O .

Nu Ligger man i Älsklingens säng och väntar på att han ska komma hem så får vi se om det blir lite mys men ikväll blir det sova tidigt så man slipper vara så trött haha .

Nej nu ska jag kolla lite på Scrubs tills Älsk kommer hem . :) Ha de bra, uppdaterar senare .
Ciao <3

Älskar dig min Viktor <3<3
/iwillnotforget

Sova med Älsk :)<3

2010-03-22 / 22:01:56
Godkväll .

Nu har man nyss duschat och ätit men snart blir det sova med Älskling för man ska ju upp kl 6 så .
Men just nu ligger man i sängen och ska fixa ordning mej inför natten ;) .
Men hoppas ni får en god fortsättning av kvällen .

Ciao hörs mer imon .

Jag Älskar dig mest Viktor <3333333333
/iwillnotforget

22 mars - 10

2010-03-22 / 18:51:33
HeejHeej .

Idag vaknade man kl 06.00 lite smått drygt men jag var ganska pigg haha . Sen klädde man på sig och drack cola till frukost xD .
Sen gick jag och Älskling till Bussen som skulle komma 06.55 men när man kom till busshållsplatsen så tände man en cigg, sen kom bussen och sen åkte man in vid tolvsbo och då klev Jesper på bussen så man satt och snackade med han hehe .
Sen klev man av bussen och gick til köket på min praktik där jag skulle vara och väntade tills man skulle börja men jag skulle inte börja förns 08.00 men var där kvart över 7 redan haha .
men sen hjälpte man Kicki med maten, det vart pasta med skinksås men jag fick skala morötter och fixa och dona lite och fick städa och sånt så men ganska lugn dag hehe .

Efter man hade slutat så väntade jag på mamma för vi skulle åka till Carina och lämna bebis eftersom jag är borta i 2 veckor men det kanske inte är säkert att jag ska ta tillbaka han heller för jag har insett att jag har mkt att tänka på ändå men man får se eter 2 veckor hur man känner . <3
Sen åkte jag hem till Älsklingen och nu väntar man bara på god mat hehe :) .

Skriver mer senare och idag är det 3 månader för mej och baby <33
Sen den 26 mars är det 1 månad sen vi förlovade oss <3 Helt underbart <3

Uppdaterar senare . Ciao .
Jag Älskar dig mest Älsklingen min <3 Du är min värld <3

/iwillnotforget

21 mars - 10

2010-03-21 / 21:59:08
Tjena Tjena .

Har haft lite uppbehåll har haft mkt och tänka på och sånt ..
I Fredags kom Älskling till mej, helt underbart, först gick jag och Pullan och mötte Älskling vid tåget sen gick vi till Lidl och handlade för Jag, Pullan, Älskling och Jonthe skulle käka tacos :D Men det vart fler än vad vi tänkte haha xD Men trevligt var det :) .
Sen åkte jag och Älsklingen hem till Min Syster och hennes kille och hade jätte trevligt :) Ja och syster satt och drack vin och Älskling och Janne ( Systers kille ) Satt och drack öl, och spela spel och snackade och lyssnade på musik, det var trevligt :) .

Igår så vaknade jag av syster och Diana ( systers barn ) så jag gick upp och Älsklingen var lite bakis så jag hämtade en alvedon till han och ett glas vatten sen sov han vidare och jag var med syster och snackade med henne sen skulle hon göra mat så då väckte jag Älsklingen så han kom upp och började äta sen kollade han ut genom fönstret då fick han ett krampanfall så jag ringde 112 och en ambulans kom men innan dom kom så började Älskling få blåa läppar och började komma blod från Munnen på han . Sen ringde jag Älsklingens mamma och berättade vad som hade hänt så dom skulle komma till Ludvika för dom var i Blge så .
Sen åkte jag med Ambulansen med Älskling och han fick medvetande i närheten av ludvika men sen när vi kom till Sjukhuset så hade Älsklingen vaknat till helt och jag grät som en tok för att jag var så rädd, jag har inte lugnat ner mej än fast det var igår det hände .
Men sen kom Marlene och Ludde och hämtade upp oss så vi åkte först och handlade skor åt Älsklingen eftersom han hade glömt sina hemma hos syster min . Men sen vart det vidare till Falun men sen fick vi sitta där i 70 min men ingen doktor kom så vi åkte hem för vi orkade inte sitta kvar, så när vi kom till Fagersta så åkte vi till syster och hämtade Viktors Jacka och skor sen åkte vi hem men jag var fortfarande skakis efter det som hade hänt så men det var skönt att komma hem . Så vi badade och tog det lungt resten av dagen . Käkade mat och umgicks lite med Familjen min .
Det var en riktigt orolig dag, kände mej skakis och ledsen hela tiden fast jag var hemma och jag är det ännu .
Älsklingen är ju hela min värld och Älskar han mest av allt så det är ju klart man blir rädd liksom .
Hade han dött då hade jag nog gjort detsamma för så mkt betyder han för mej min Älskling <33
Jag Älskar dig min Underbara Älskade Viktor Högnäs <3<3<3 Kyssar massor <3

Idag vaknade jag och Älskling sen gick vi upp och åt frukost och tog det bara lungt och sen följde vi med mamma ner på stan en sväng sen vart det bara hem och packa för nu ska jag vara hemma hos Älsklingen i 2 veckor för jag ska ha praktik i bärke så men på helgerna kommer jag Och Älskling hem så hehe . Sen kom Marlene och ludde och hämtade oss hemma hos mej så åkte vi hit sen nyss har man ätit mat och det var riktigt gott hihi :) .
Snart blir det sova för man ska upp kl 06.00 så :P .

Men nu ska man vara lite social med Älskling sen blir det sova men nu vet ni lite om min helg .
Hörs mer imon :)
Ciao <3

Jag Älskar dig mest Min Underbara Älskling och vara med dig i 2 veckor i streck kmr vara helt underbart jag vill bara vara nära dig min Baby <3 Du är mitt allt, Du lyser upp mina dagar när dom är som mörkast <3
Jag Älskar dig och kmr alltid göra baby <3 Kyssar din Linda för evigt <3 Min Snygging du är Älsk <33
/iwillnotforget

17 mars - 10

2010-03-17 / 10:17:26
Tjena .

Igår var man i skolan, ganska lugn skoldag faktiskt, kom till Alfaskolan runt halv 9 sen gjorde vi studiebesök på skolan och var där runt 1 timme och fick se allt i köket och sånt, det var lite intressant hehe .
Sen åkte man tillbaka till skolan med min mentor och hade lite lektion sen träffade jag på Nicke för han satt inne i våran byggnad och sen frågade jag om han skulle med upp och käka men jag ville inte ha någon mat så då bjöd Nicke på Pizza det satt riktigt fint sen hade man bara matte sen slutade man sen gick jag hem och gjorde rent min bebis bur lite smått men ska göra rent hela sen i helgen för jag la ju min bebis i badkaret så länge men han var ju på väg att kvävas där inne så jag tänker inte ha han i badrummet nå mer iaf . Efter det så dammsugade jag och bytte kläder sen skulle jag hem till syster och ha tjejkväll så vi umgicks men sen när syrrans kille kom hem så åkte jag och syrran iväg och handlade lite gotti gotti :) Sen satt vi och kollade på " Luftslottet som sprängdes " Men vi kollade inte på hela jag var helt slut i kroppen kände jag bara . Så jag gick och la mej runt halv 12 för jag hade ändå sovmorgon så det var as skönt :D .

Idag Vaknade man halv 8 för min syster var uppe med Diana så jag ville umgås lite innan jag skulle till skolan så . Jag började ju kvart i 10 så jag satt och snackade med syrran och hennes kille och deras unge Diana lite och det var lite mys :)
Sen kom jag till skolan och Mötte Emma för hon är ju med Barn så man måste ju bara se magen och hon är i v.20 redan :O Men stort Grattis till er syster :)<3 Är glad för deras skull :) .
Sen nu har man lektion, har samhäll men det är ju inte så jobbigt hehe .
Men jag vet faktiskt inte vad som händer idag men sen har man bara 1 lektion kvar men det är skönt :)

Men ska jobba lite nu men hörs sen . Ciao <3
Älskar dig mest Min Viktor <3333
/iwillnotforget

14 Mars - 10

2010-03-14 / 20:31:03
Halloj .

Länge sen jag skrev men har inte haft orken . I Fredags var jag hemma från Skolan, jag hade jätte ont i magen som fan, så jag gjode inte så mkt, förutom då när jag skottade ballkongen och skottade i 2 timmar, drygt var det haha, men lite nytta gjorde man ju * Stolt * .

Igår åkte jag och badade med mamma och dom i 2 och en halvtimme, Härjade med Bröderna lite sen innan man skulle åka så simmade man 1000 m, och det kändes så sjukt underbart för då vet man att man har rört på kroppen lite som man aldrig brukar göra annars men jag ska bada nästa Lördag igen med Älsklingen, helt sjukt underbart, blir ännu mer simmande sen plus att Älsklingen är med oxå <3 .

Idag har man inte heller gjort så mkt, mest vart hemma och tagit det lungt men det är ju så jävla skönt :) .
Men jag saknar min Älskling, jag fick ju inte träffa han denna helg :( Det sö verkligen ...
Men jag ska ju praoa V. 12 och 13 så då ska jag få vara hos han i 2 veckor, underbart men jag kmr ju hem på Helgerna för att ta hand om min bebis och byta i buren och sånt så :) . Men det kmr Kännas tomt utan bebis :(<3

Imon är det skola igen :( Men det är ganska slappt, ska bara laga mat så Haha :D .

Varför känner man sig utnyttjad ? I vissa Lägen duger man, men i vissa lägen duger man inte alls ?
Vilka är ens riktiga vänner ? Vilka kan man lita på ?
Jag vet Inte vad man ska tro längre, Jag vet värken ut elr in .
Så Känner jag riktigt Just nu . Jag vet Inte vad man ska sig till . Vissa är inte ens glada för ens skull för att man är förlovad, men jag skiter i vad alla tkr och tänker . Jag vill Inte bry mej om det men ändå gör jag det ..
Ibland har man bara lust att inte prata med någon på en hel dag och vissa lägen har man det . Men för det mesta känner man bara att man vill skita i folket runt omkring en ..

Jag Älskar dig mest viktor du är hela min värld vet inte vad jag skulle göra utan dig <3 Du är den bästa som har hänt mej <3 Jag tänker på dig jämt så jag dagdrömmer om min drömkille som jag har till Pojkvän och det är du bubben, du är allt som jag har önskat mej <3 . Älskar dig mest <3 Längtar tills vi ses igen bubben och det är snart <3 Kyssar <3
/iwillnotforget

11 Mars - 10

2010-03-11 / 19:58:24
Hallo .

Idag har man inte gjort så mkt förutom vart i skolan men sen fick jag en sån magvärk så jag kunde inte gå på fler lektioner så jag hängde lite med Sofia och det var Jätte Mys :) <3
Sen fick man skjuts hem och det var jätte snällt av dom :) .

När man kom hem så tog man alvedon och gosade med Bebis <3 Sen kom grannen för hon skulle hjälpa mej att Klippa Bebis klor, dom var ju så långa så det är sjukt :O .

Efter det var fixat så Ringde man Älsklingens Mamma och snackade med Henne i telefon sen fick jag prata med Baby och jag saknar honom så otroligt :(<3

I Helgen kanske inte vi får ses heller och det tar kål på mej, jag blir ledsen när jag tänker på det , Jag får tårar :'(<3 Vi har ju inte setts på en vecka och så, Han kanske ska vara med John nu i helgen men dom ses ju i skolan men vi får väl se hur det blir :/<3

Nej snart ska man hoppa in i duschen och prata med Älskling <3 Men jag uppdaterar kanske senare elr imon .
Ciao <3

Bebis när han sover <3<3

/iwillnotforget

10 Mars - 10 :)

2010-03-10 / 20:52:36
Halloj .

Har haft ett litet uppbehåll för jag har haft lite att göra så .. Idag började man kvart i 10 men inatt fick man ju knappt sova -.- Kaninen härjade varannan timme så jag fick lov att kela lite med honom så att han skulle vara tyst för han kravsa sen sparkade han på buren men han är ju inte så gammal så det är min lilla bebis så det får man stå ut med :)<3

Sen var man i skolan och träffade folk och lagade mat sen kom man hem och dammsuga en kom Melvins farmor och farfar hit en sväng och Ami fick hålla i min bebis och hon ville gärna ta med han hem till dom hihi xD<3
Men nu ligger han så tyst i buren så det blir väl snart att man ska kela lite med honom <3 Min Buse <3

Sen var syster Jenny hit idag en sväng med Diana så man lekte lite med henne med hihi, Mosters bebis :)
Sen har man lekt med Melvin :D . Sen har man mest kelat med Bebisen Min <3 . Sen käkade man hamburgare och Letade efter ett papper som skulle ha vart klar imon men jag hittar det inte :S . Vet Inte vart jag har lagt det men men så är det väl . Jag saknar min Älskling så fruktansvärt mkt så vi får väl se vart vi ska vara i helgen <3
Jag vill bara att det ska vara Fredag men det är ju bara 2 dagar kvar så (a) <3

Men nu börjar ju solen skina mer och man blir på Bättre humör och det är ju så Underbart :D .
Våren är här ÄNTLIGEN !!! :)

Nej om man ska snacka med Älskling sen kolla lite på Scrubs sen sova och får väl se om man är tvungen att gå upp inatt igen men det visar sig ju -.- xD <3
Men ha en trevlig kväll alla :) Hörs sen :) Ciao <3

Jag Älskar dig min Underbaraste Viktor mest <3 Bästa som finns är du Älskling <33<333
Du är solen i mitt liv <3 Du gör mitt liv bäst <3 Kyssar <3

Min Och Viktors söta Bebis <3 (a)
/iwillnotforget

8 mars - 10 Ingen kanin idag .

2010-03-08 / 22:36:31
Hello Bloggen .

Idag gick man upp till skolan men det var värsta slappa dagen ändå så hehe . Lagade mat hela dagen, vi gjorde som förrätt : Sallad blandning med Honungsmelon, Tomat, Ost och räkor men räkor ville inte jag ha i min xD
Sen som varmrätt : Grilljerat kött med klyftpotatis och champinjonsås och nybakat bröd :) sen som efterätt vart det : Rulltårta med Floursocker och apelsinfilé ovanpå :) . Riktigt gott faktiskt sen vart det städning men min mentor är ju så petig så det kändes som man aldrig skulle få komma därifrån . haha .

Sen slutade man och var med Pullan en stund men sen skulle hon gå till UM och då träffade jag på Sofia och Cissi och stog med dom ett tag vid skolan sen ännu en gång när jag skulle gå från skolan så ropade Nina på mej så hon och jag tog sällskap hem eftersom hon bor nära mej så :D . Gick och snacka i det underbara varma vädret :) . Helt Underbart .

När man kom hem skulle mamma och pappa ner på stan så då åkte man med dom ner på stan och handla grejer till Kaninen så för den kmr till mej imon :) Jippie . Så först gick man in på Pickaboo sen djuraffären sen coop sen Ica sen hemma . Kmr hämta kaninen imon em . Och saknar min Älskling gör jag och kmr alltid göra och jag kmr Alltid Älska dig Viktor Högnäs <33

Sen när man kom hem från stan vart det att man satt sig här . Saknat Älsklingen som jag Alltid gör sen Chatta jag med Anneli, Älsklingen kompis . Det var trevligt att Prata med henne . Hon ska ju kanske flytta hit i höst så det skulle vara roligt att umgås med henne då ju :D . Men man får se vad som händer :) .

Man har ju sovmorgon imon så ikväll blir det att lägga sig och kolla på Scrubs :D Klockrent .
Nej ska kila nu ska prata klart med min Karl nu men hörs mer imon . Ciao <3


En Text jag vill skriva till Min Älskling :

En värld kan jag Inte Leva utan dig .
Du är den Bästa som har hänt mej och du kmr alltid ha mitt hjärta, bara du som får behålla det .
När jag saknar dig kollar jag mot stjärnorna och tänker, Han finns alltid i mina tankar och mitt hjärta .
När mina dagar är som mörkast så vet jag att du är min och du lyser upp dom .
jag kmr alltid Älska dig oavsett som händer mellan oss . Du gör mitt liv bäst . När jag är ledsen så kanske du inte alltid finns här och tröstar mej men då tänker jag alla stunder du hr tröstat mej och vad du har sagt. Jag mår bra direkt när jag är med dig . <3
Jag Älskar alla stunder med dig . Finns Inget bättre än att sova och känna din kropp mot min .
Jag vill bo med dig, kyssa dig , leva med dig , röra dig, du är min sol i mitt liv <3
Du är och kmr alltid förbli den bästa och jag vill leva resten av mitt liv med dig Älskling <3
Det är helt obeskrivligt att berätta hur underbar du är och hur underbart det är att vara förlovad och känna mej Älskad av dig, den bästa Pojken Alltid <3
Jag Älskar dig mest Min Viktor Högnäs <3 Jag saknar och Älskar dig mer för varje sekund som går <3
Kyssar Din Linda <3
/iwillnotforget

7 Mars - 10 Skola Imon :(

2010-03-07 / 21:41:52
Hello igen .

Imon är det skola igen, usch jag vill verkligen inte dit, för skolan går ju direkt inte så bra för mej just nu ...
Men idag har man inte gjort så mkt, Har vart hemma hela dagen och städat lite på rummet dammat av allting och dammsugat och dammsuga stora hallen sen mina 2 små bröders rum.

Sen imon får jag ju min kanin hem oxå :D Vi hämtade en bur till min kanin idag så imon ska man hämta kaninen och köpa grejer till den innan den kmr :)<3
Längtar som fan, en mysig lite kanin som man kan gosa och kela med :) Helt klart underbart :) .
Det kmr bli min och Älsklingens lilla bebis ;)<3 så är det bara och han får respektera det haha xD ;)<3

Nej om man ska dra sig till Sängen men först ska jag prata klart med min karl men ha de bra .
Ciao <3

Jag Älskar dig mest av allt Älskling jag saknar dig varje sekund som går <3 Du är den bästa för alltid <3
Jag vill ha dig hos mej jämt <3 Det bästa som finns är att du är vid min sida och vara förlovad med dig <3
Kommer Alltid att Älska dig gubben <3 Kyssar <3
/iwillnotforget

6 Mars - 10

2010-03-07 / 00:52:46
Hello Bloggen .

Idag har man Inte gjort så mkt, sov till Ungefär halv 11 elr nått sånt sen gick man upp käka frukost sen umgicks lite med Familjen på Morgonen sen satt man vid datorn och pratade med Babe för han är ju inte här hos mej <3 :(
Sen klädde man på sig för man skulle med mamma ner på stan och Handla godis på Pickaboo ;) Mums .

Sen när man hade vart på stan vart det att man skulle vara med Pullan ett tag, härj som vanligt hihi . Sen gick hon in i duschen snabbt sen satt vi och kollade på tv en stund sen skulle hon göra sig i ordning för hon skulle dricka med några av våra vänner så jag hjälpte henne med Håret, Sminket och sånt hehe :) Men riktigt najs vart det fan . Duktig känner jag mej xD .

Sen följde man med henne till våra vänner men när vi skulle gå dit så träffade vi på Mina Kusiner som har vart i trappan bredvid så dom kom ut samtidigt och och vi tog med dom sällskap upp till Polarna men sen skulle dom gå hem på en gång men vi stog och snacka ett tag innan dom drog hem så hihi, jag har ju så sociala kusiner :) .

Sen gick man in och sa hej till Polarna lite snabbt sen vart det att gå raka vägen hem sen när man kom hem skulle man äta sen härjade jag med Min Busunge som jag är Moster åt . Melvin sötnosen hihi :)<3 Mosters bebis.
Sen vart det att man satt här en stund sen gick man ut i köket och gjorde disken och Lyssnade på Lady gaga högt som fan och sjöng medans man diska ;) . Fint det hehe . Sen rökte jag en fimp lite snabbt med hihi :)

Sen har man bara suttit här och latat sig men imon ska jag nog arbeta och skotta ballkongen och städa hela mitt rum, Linda ska vara duktig så är det bara, mamma och dom kmr tro att jag har fått fnatt xD . Men någon nytta måste man ju göra ;) .
Sen har jag pratat med Underbaraste Jims Pappa lite granna oxå, ska försöka hälsa på dom sen när man väl är i Västerås, det skulle nog kännas väldigt bra .

Men just nu snackar jag med Min Världens Bästa Pojkvän jag har <3 Jag Älskar honom mer än allt här i världen<3
Jag vill bara säga hur mkt du betyder Älsklingen min jag saknar dig så himla mkt <3
Men hoppas denna vecka går fort så ses vi snart igen <3
Han har vart hos mej en hel Underbar vecka <3 Men jag ville inte att han skulle åka i går :(<3 Usch det var så hemskt inatt när jag fick sova utan honom :(<3
Men han är den bästa som har hänt mej, Det är du min Underbaraste Bästaste Älskling, du är mannen i mitt liv <3 Det kommer alltid förbli vi bubben <3 Kyssar massa till dig min Prins <3

Nej om man kanske ska göra nått ist för att skriva men jag skriver kanske mer imon :)
Ha de bra . Ciao <3

Denna Bild har Älskling gjort <3 Bästa datumet oxå <3

/iwillnotforget

4 Mars -10 SPORTLOV :)

2010-03-05 / 00:01:17
Tjena Bloggen .
Det har blivit ett litet uppehåll ett tag för jag har haft så mkt för mej, Pojken min har vart här under sportlovet och det har vart så mkt mys .
Fredagen när han kom så gick vi och förlovade oss den 26/2 - 10, helt sjukt underbart . Sen efter vi hade köpt ringarna så gick vi och käkade Pizza och myste men man hade ju käkat kina under dagen och det var ju så mättande haha xD . Men vi hade så mysigt sen gick vi hem och berättade för mamma och familjen att vi hade förlovat oss . Dom vart chockade men glada :) .
Sen har man vart med Pullan och träffat syster och sådär men annars har det vart mys ungefär hela veckan, helt underbart att ha Älsklingen vid min sida . Att han har stannat hos mej så länge, men jag vill att han ska stanna för evigt hos mej <3 . Men imon måste han åka hem men det vill jag inte, jag kmr nog gråta imon när han åker :(<3


Idag var man Vid Bup oxå och snackade lite . Sen slog Älsklingen i sig i databordet idag med så han fick en rejäl bula i pannan xD Stackars baby <3 Men det gick ju bra iaf <3<3 
Men allt går verkligen åt helvete just nu känner man :( Skolan går skit och jag är känslokall och allt möjligt, jag vet inte vad man ska ta sig till längre ....
Men det känns skönt att ha baby här hos mej . Men nu ska man lägga sig och kolla på film och mysa med babe <3
Men vi hörs säkert mer imon bloggen och folket som läser :)
Ha de bra och Godnatt Ciao <3

Ringarna <3


Älsklingens Bula <3 Om ni ser på hans panna <3



Melvin <3 Mosters Älskling <3




Maja, Grannens Häst, Helt Underbart sjukt fin :)<3
/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!