26 December 2011

2011-12-26 / 02:48:29
Du ska veta hur mycket jag saknar när det var du & jag, Jag är ledsen för det jag har orsakat dig, jag fattar inte heller att du är den första som får ut för det när jag väl träffar dig, jag vill inte bråka med dig för du betyder otroligt mycket för mig ska du veta. Antagligen är det säkert för att jag mår dåligt innerst inne och så känner jag ingen lycka men när jag ser dig och träffar dig så inbillar jag mig säkert att det är du och jag igen för jag har det inne i min fantasi men jag saknar dig nå otroligt och varje gång jag ser dig så blir jag samtidigt glad men ledsen samtidigt för att det är över.

Min stora julklapp jag ville ha var att det skulle bli du och jag igen, Inom mig är det ett stort tomt hål och det är du som är den delen som är borta, jag vet inte vad jag ska ta mig till längre . Jag är jätte ledsen för att jag tjafsa och gick på dig direkt men jag saknar dig .. Du är nog den enda som har fått mig så glad och lycklig som jag var med dig .

Du var verkligen mitt allt, Jag är verkligen jätte ledsen för allt jag har gjort mot dig . Det är verkligen inte meningen och jag vet inte vad jag ska göra, när jag inte har dig i min närhet så håller jag på och går under . Men jag förtjänar inte en sån underbar person som du är, känns som om att jag var själva problemet och allt vart som det vart men jag saknar dig så mycket, Kommer aldrig glömma våran tid som vi hade tsms . Du är verkligen allt som man behövde men som sagt jag förtjänar inte dig .. Hoppas du hittar en tjej som gör dig lycklig . Du ska veta hur mycket jag lider för det jag har gjort mot dig . Men jag hoppas du hittar den rätta och ännu en gång förlåt för allt ..

29 Juni - 28 November </3 Best Time ever !

Idag ville jag bara skriva av mig lite hur jag egentligen känner inombords . Inom mig är det bara ett stort tomt hål och just nu sen det vart slut så ser jag mest bara mörker, Hur ska jag klara detta ? :'( </3

Nu ska jag sova iaf, skriver kanske imorgon om jag är på Humör .
Sov gott ! Kram / L


/iwillnotforget

16 December 2011

2011-12-16 / 23:46:34
Hejsan bloggen . 

Idag vaknade man runt klockan 10 sen vart det upp & käka frukost, sen iväg och hämta upp Elin sen for det iväg till VP och snacka om lite om min medicinering osv sen gick vi på stan lite grann sen drog vi mot tåget för vi skulle till Västerås och träffa Emil :) .

Då var Emil snäll och hämtade upp oss på station och skjutsade ut oss till Erikslund så vi fick handla lite eller så Elin fick Handla hem det hon behövde, Så vi gick in på lite olika affärer sen kom Mats och hämtade upp oss så åkte vi ut till Jims grav och satt rosor, Saknar dig <3

Sen skjutsade Mats oss till Stan igen och då kom Emil dit och mötte oss där sen vart det donken och det var gott satan ;) !
Sen gick vi runt lite till & jag frös som satan och då var Emil gullig och värmde mina händer, Sötisen :) men alla affärer stängde ju runt 19.00 så då gick vi in på Ica och köpte lite grann, sen gick vi till Station och satt där och snackade tills tåget gick hem kl 21.15 . 

Mamma & Pappa var snäll och hämtade upp oss vid stationen så slapp vi gå iaf och Elin hade ju med sig tusentals grejer så jag tror hon tyckte det var skönt haha . Sen kom man hem, fick morotskaka och nu ligger man i sängen och snackar med Emil igen :) 

Men det har varit en helt underbar dag måste jag säga :) Tack Elin & Emil för en underbar dag <3 (a)

Nej nu ska man dra sig men nu vet ni lite om min dag, ha en bra kväll, sov sött sen :) 
Kram // L
/iwillnotforget

15 december 2011

2011-12-15 / 21:15:57
Hejsan Bloggen.

Sorry att jag inte har skrivit men det har vart fullt upp. Hade mentors samtal i tisdags och då fick jag massa positivt av min mentor att det går bra för mig i skolan och det var skönt att höra innan man går på jullov :)

Sen har man bara vart med kompisar resten av veckan och idag var man till skolan började klockan 12.00 så det var riktigt skönt och så snackade man lite med läraren till klockan 13.00 sen var det teater föreställning från 13.00 - 16.00 sen vart det raka vägen hem och bara tog de lugnt och imorgon blir det inge skola för mig för jag ska till sjukhuset eftersom jag har ätit medicin nu i 14 dagar så nu ska man till en sjuksköterska imorgon och kolla hur den har gått osv så får väl se om man får en annan medicin nu som man får testa .

Imorgon blir det oxå efter man har varit vid sjukhuset blir det iväg till Västerås med Elin, det ska bli najs och så ska jag träffa Emil med en sväng, det ska bli skojj, nu kommer västerås bli osäkert när vi kommer dit ;) .
Men nu resten av kvällen blir det mest bara lugnt, kolla tv och så, för måste ändå upp i hyfsad tid imorgon eftersom man ska till sjukhuset vid runt kvart över 11 så. Sen ska Mats hämta mig och Elin så ska vi åka till underbara Jims grav <3

Saknar honom nå otroligt men innan ska vi träffa Emil och vi ska ut till Erikslund en sväng så ska jag köpa nånting till Jims grav med!

Nej nu ska jag fortsätta prata med Emil sen blir det väl sängdags :) Men skriver mer imorgon om min dag!

Ha en bra kväll // Kram L


Bästa Jim <3
/iwillnotforget

Fy fan för er asså!

2011-12-13 / 16:22:24
Vilken jävla stil, Jag trodde ni var mina vänner, men nu kom ju sanningen fram efter allt som har hänt, jag trodde ni var mina vänner men tydligen så trodde jag fel, ni ville bara komma åt en sak men nu får ni väl det ni ville ha men då ska ni fan inte höra av er heller, fy fan säger jag bara!

Dra så långt åt helvete ni kan, Ni är bara skit i mina ögon . Ni förtjänar tydligen varandra för ni är lika fittiga allihopa så försvinn bara från mitt liv !

// L
/iwillnotforget

En ny start!

2011-12-11 / 21:55:38
Hejsan! 

Nu har jag bestämt mig att Nu Jävlar får det vara nog! Jag är jag och kommer alltid vara det & är för en gångs skull stolt för den jag är. Respektera det eller dra åt helvete med dig/er, då är det ju ditt/erat bekymmer inte mitt.

Jag är så stolt att jag är mig själv och ingen annan, nu ska jag inte vara mer depprimerad för att någon sårar mig, då ska jag försöka leva mitt liv som jag gjorde innan, jag förstår bara inte mig på människor vissa gånger för dom vill vara vänner med mig men ändå så behandlas man som skit liksom, är så trött på det! 

Mitt förhållande med D tog slut för ett tag sen men visst det är ju klart att man blir ledsen men jag ska inte låta någon få ner mig så lågt . Jag kommer väl hitta den rätta till slut, visst saknar jag honom vissa gånger men försvinner en så kommer tusen åter som man brukar säga . 

Nu har jag iaf bestämt att jag ska börja om på nytt, Nu ska jag leva mitt liv som jag vill ha det! 

Helgen har varit helt okej, I Fredags var jag med Sandra & Elin och hade massa tjejsnack, Trevligt de! 
Sen igår så var jag barnvakt åt mina småbröder och kollade på film med dom på kvällen där, kollade vi på en gammal julkalender som heter " Tolltider" Skit bra :) Sen julpyntade vi lite här hemma med igår innan mina päron kom hem så det vart lite julkänsla. 

Sen Idag har man vart med Elin & Sandra igen, det var riktigt trevligt det med fast vi inte gjorde så mycket, tog det mest bara lugnt och sen åkte man med Bror och Alle hem, ville inte gå hem i den hemska kyla . 

Imorgon har man inge skola heller, imorgon är det hemma pluggdag, får se vad man ska plugga med, tror det blir ganska mkt matte imorgon så man får det lite gjort . Sen ska man ner på stan en sväng med Elin, sen kommer väl sandra och ska vara med oss med, så får se vad vi hittar på för dumheter imorgon då ;) . 

Nu blir det mest bara lugnt men ska väl sova om en stund så man ändå vaknar i hyfsad tid imorgon :) 

Nu ska man kolla lite på tecknat innan sängdags men jag ska börja skriva varje dag, skönt att skriva av sig lite! 

Hoppas alla får en bra fortsättning på denna söndag och sover gott sen! 

Kram / L
/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!