i want to be Alone Without you, not with you ..

2010-08-29 / 22:21:24
Igår Hälsade man på Jim vid hans grav som finns vid crossbanan med Mats, Lena och Amira . Det var riktigt mysigt, men man saknar honom så mkt och jag vet verkligen att dom lider, men det var skönt att träffa dom igen . Sen följde man med till Söderbärke för brorsan skulle skjutsa in syrrans Kille dit, han skulle festa lite med sin kusin eftersom syrran skulle ha tjejkväll och dom skulle ut på GM så hehe . Sen fick jag se brorsans nya lägenhet riktigt najs var den :) .

Idag har jag inte gjort så mkt, träffat en kompis sen hjälpt mamma och lagat mat,
Imorn är det jobb som gäller från 08.00 - 14.00 sen blir det nog kolla på top model när man kommer hem haha :)

nu har mna ju fått vattenskada i rummet med så antagligen nu under veckan så ska man packa och börja flytta sakerna till en annan lägenhet så länge och detta kommer ju ta ett tag med så . Jag och lillebrorsan kommer på ensamma (antagligen) i en 4:a haha, najs ;D

Nej nu ska jag prata klart med MS sen blir det sova men skriver mer imorgon :) Puss / L
/iwillnotforget

Your life and mine

2010-08-26 / 21:54:06
Har jobbat idag och sen när man kom hem så kollade man först på " Top Model " Efter det så´badade man och det var riktigt skönt :)

Sen vart det Pizza time, finfint ;) Blir väl snart sova men just nu sitter man och Lyssnar på " Just Surrender " ! as Bra ju . Sköna låtar som fan hehe, tänkte oxå om man skulle försöka sitta och skissa lite, det var länge sen :) .

Men det kommer väl inte ta sån lång stund innan man ska sova för när man skissar brukar ju ta sin lilla tid . (a)
Men man måste ju öva om man ska bli bra så är det ju haha .

Igår var Jim borta i 22 Månader, Men på lördag så kanske det blir att jag följer med Mats ( Jims Pappa ) Till crossbanan . Var ju ett tag sen man var där, dom har ju gjort så vackert där .

nej om man ska försöka skissa lite sen sova, ska ju upp klockan 6 så -.- Men Imorgon är det Fredag det är najs ;)
Sova massa, gud va skönt det förtjänar man efter en bra jobb vecka, tkr jag iaf haha . Får väl se vad man hittar på mer för skojj i helgen men annars blir det bara lugnt :)

Nej nu blir det skiss Time sen sova men skriver mer imorgon :) Puss / L
/iwillnotforget

Do what you want, i don't care anymore

2010-08-24 / 19:07:56
Idag gick man upp 10 över 6 i morse och trött som fan var man och plus att det var ett jävla pissväder -.-
Kom till Jobbet efter en stund kom Elinor och då gick vi in och gav barnen frukost och sånt, Sen kom Kicki :) .

Sen efter en stund så kom Anki, ( en som jobbade för Elinor medans hon var hemma och var mamma ledig )
Det var kul att träffa henne igen . Sen satt vi oss och käkade  frukost och hade lite mys men jag har mått illa hela dagen, trodde det skulle bli bättre efter jag hade ätit men det hjälpte inte ... Sen slutade man klockan 2 och då träffade jag Jesper som det var en evighet sen haha, fick jag dela en cigg med honom, sen kom bussen hem.

Började spöregna när man var i närheten av vad så då ringde jag pappa och frågade om dom kunde hämta mig eftersom det var sånt pissväder, det kunde dom så, det var skönt .
När pappa och mamma hämtade mig så sa dom att jag och Lillebror har vattenskada i våra rum, så vi ska flytta upp i en 4:a så länge medans dom fixar våra rum haha . Men det blir ju inte än iaf .

Sen har man inte gjort så mkt mera, än att snacka med mina föräldrar och syskon . Jag vill inte sitta så mkt vid datorn längre, det enda jag känner att jag klarar är att skriva blogg men inte vara inne på FB, Bdb elr msn .
Så jag kommer kanske bara skriva blogg framöver, Känner att jag måste undvika dom sidorna ett tag .

nej om man ska duscha nu, för sen kanske det blir ner till mormor och sova där, det var länge sen man gjorde det så . Skönt att prata med henne lite .

men skriver mer imorgon, Ha de bra . Puss / L
/iwillnotforget

All i have in my mind is you

2010-08-23 / 21:27:48
Våra framtidsplaner var det bara skit som vi snackade om som aldrig skulle hända ?
du sa att du var lycklig med mej varför hände då detta ?
Jag försöker prata med dig, men du bara ignorerar mig, har jag gjort nått fel ?
Du ville inte vara osams med mej, men varför då skiter du bara i mig ?

Var det bara skitsnack när du sa att du Älskade mej, och ville vara med mej ?
Jag blir så Ledsen och besviken på dig, för jag trodde inte detta skulle hända med oss .
Jag Älskar dig så mkt att jag hatar dig just nu, som du håller på mot mig, allt jag vill är ett svar från dig .
Inte att du beter dig såhär, Men visst vill du ha det såhär, Låt det vara så då .




Jag tänker inte må dåligt mera pga sånt här skit, man blir bara sårad hela jävla tiden, Nu jävlar ska jag bara tänka på mej själv ( Försöka iaf ) . Nu ska jag klara mej ett bra tag, visst alla tror att jag säger så mkt fast det inte kommer hända men just nu skiter jag i allt, orkar inte bry mig nå mer vad folk tycker och tänker i mig, jag har min egen åsikt och tankar så alla som respekterar mig för den jag är dom betyder, för jag tänker inte ändra mig, så är det bara så det så .

Nu Jävlar ska jag ta mig i kragen och klara detta, Nu skiter jag i allt, vad alla tänker om mig, jag orkar inte bry mig mer så är det . Om jag inte duger stick och brinn då . Då är inte du en riktig vän heller .
Jag ska inte visa mig svag nå mer , ALDRIG MER !

Jim Jag saknar dig grabben, Min bästa vän <3
/iwillnotforget

Go on my own way without you

2010-08-22 / 14:23:15
I Onsdags började man jobba igen, ganska skönt att komma tillbaka igen, ganska slappt den dagen och så har ju en som heter Elinor kommit tillbaka, det är kul att hon har börjat igen men man var ju van med Anki så det var tråkigt när hon försvann men man kanske får träffa henne nån gång ändå :) .

I Torsdags var jag med Mats och Emelie och hade pratat med M tidigare men han betede sig så konstigt så jag orkade inte vara hemma så jag drog iväg och var med Mats ett tag sen drog vi till Emelie och satt och snacka några timmar, sen när man kom hem så fick man ett sms från M att han inte hade känslor kvar för mej och att det var mycket i hans liv just nu, och jag bröt ihop för jag trodde aldrig att det skulle ta slut så jag grät hela natten så jag orkade inte gå upp till Jobbet dagen efter ..

I Fredags var man oxå ledsen typ hela dagen, kändes så tomt att vakna upp och att man inte är tsms med någon längre och speciellt inte honom vid min sida, det tog hårt på mej, jag har knappt ätit nånting nu under denna helg heller, jag har inte haft nån matlust .. :/
Men sen iaf på kvällen åkte jag, emelie, Mats, Hilevi och Ove till Borlänge och var på crusingen, jävlar vad folk glodde haha, det var as kul . Sen satt vi på en parkering och kollade på när andra bilar åkte förbi riktigt shyssta bilar hehe .

 Men iaf innan vi åkte hem åkte jag förbi Hemma hos M men han var inte hemma som tur var för då hade jag brytit ihop, men det var bara så hemskt att träffa Anki när man visste att man inte var en av familjen längre men dom kommer alltid vara min familj ändå, så är det bara ! Anki hon kommer fortfarande vara min svärmor, Sara kommer vara den Moster jag aldrig fick osv, jag Älskar dom ändå <3 Dom kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta <3

Sen igår var man oxå med Emelie och Mats satt nere vid Lastkajen och snacka skit sen drog man hem och inte gjorde så mkt, sen på kvällen tog man ett stort glas vin för det behövdes för att minska min smärta ...
Satt och snackade med Bästa Moster med igår, det kändes så skönt, men jag Hoppas att jag och M hittar tillbaka till varandra igen . Har mått dåligt hela helgen pga detta :(

Idag vaknade man vid 11 och inte gjort så mycket mera men nu vet ni lite vad som har hänt, Ska dra och göra mej i ordning, Men vi hörs senare . Bye <3



15 Maj - 2010 --> 19 Augusti - 2010 :'( <3


/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!