forever ...

2010-09-23 / 20:27:00
Ja som sagt man är 18 år nu och i lördags var det fest först hemma hos Ulla & Thomas sen vart det Krogen " Stopet " Jävlar vad kul det var en riktigt lyckad kväll =) Det var jag, Jenny, Sandra, Toffe, Mamma, Pappa, Ulla & Thomas och många fler av deras kompisar :) Kul som fan haha !

Idag är det Torsdag och idag har man jobbat sen har man inte gjort så mycket mer men snart ska man väl upp och lägga sig, gud va skönt att ha en date med kudden (a) .
Imorrn är det jobb igen som gäller men efter det så ska man till Blge och på Lördag ska man till Underbara Sandra - Lie ;D <3

Neej nu ska jag ta en rök, sen sova :) bye bye :)
/iwillnotforget

forever ...

2010-09-13 / 16:29:04
Snart ska man iväg och klippa sig, det vart inge jobb idag för jag skulle prata med en som är ansvarig över mig men då fick jag tag på honom via telefon så det var ju bra det så då satt man och åt frukost med mamma :) .

Resten av dagen har vart mest lugnt men jag hämtade Melvin oxå vid dagis, han var så glad när han såg mig sen hämtade vi syster vid frisören så :) Och snart ska jag dit med klockan 5 så :)

Skriver senare när jag har kommit hem elr ikväll :) .

Här är frisyren jag hade tänkt klippa :)

/iwillnotforget

follow your own way ...

2010-09-09 / 17:30:17
Idag vart det upp till jobbet klockan 6 imorse och innan jobbet så träffade jag Moa, Jesper, Sam och Flisa :) Stog och snackade en stund med Flisa men sen träffade man resten av gängen sen vart det in och jobba och allt gick jätte bra men det var drygt eftersom man fick lov att stå och steka pannkaka hela dagen, men det var riktigt skönt och lugnt hela dagen men man blir så rastlös då men men så är det .


Sen slutade man klockan 2 och åkte hem med bussen men man gjorde inte så mycket när man kom hem´, jag kollade på Tecknat men va fan nån gång måste man ju slappa och bara ta de lugnt men man funderar på att ta en rök snart haha . Sitter och tittar på " Zeke and Luther " as bra !

Sen ikväll kanske det blir kolla på OC elr tecknat ;D Kommer aldrig växa ifrån det så är det ju bara ;)
Nån dag framöver så måste jag dammsuga rummet och jag längtar till jul för då slutar jag min praktik och ska börja på en ny men vet inte vart än men det får man se, men då blir det nya äventyr ! Längtar faktiskt .

Nej nu ska jag snacka lite på msn med MS sen smoke - time ;) Skriver kanske ikväll elr imorrn :)
Kram / L
/iwillnotforget

dancing on my own ...

2010-09-05 / 21:49:06

Nu ska jag faktiskt berätta lite om min helg och Underbaraste Elin har vart här hela helgen med mig och det har vart helt underbart :) Men imorgon åker hon hem igen tråkigt som fan me men hon kommer ju sen igen och är här i flera vekor :) .

jag och lillebrorsan har ju fått vattenskada i våra rum så nu under helgen flyttade vi upp våra grejer så nu bor han och jag helt ensamma i en 3:a haha .
Men det är ganska skönt men det är nog 2 månader vi kommer bo där uppe så men lite frihet haha :) .

Idag har jag bestämt oxå att jag var ute nyss och rökte min sista cigg nu ska jag verkligen kämpa för att sluta röka . Pengarna ryker och kroppen mår ju inte bra av det så . Nu ska jag verkligen KÄMPA !!

Imorgon är det en ny vecka och om ca 2 veckor fyller jag 18 år ;D Det gillas !
Man ska snart upp i lägenheten och sova och man har ju inge internet där uppe så det blir att man får låna brorsans dator, men huvudsaken är att man har det så :) .

Nej nu ska jag sova och fixa lite men jag skriver imorgon igen, måste ju sova för man ska ju upp klockan 6 till jobbet så . Ska verkligen kämpa för att allt ska gå bra för mig nu .

Hörs mer imorgon, ska kolla på tecknat innan man ska sova haha . Nu blir det sängen . Sov gott alla .
Kram / L

/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!