Torsdag den 27 Augusti - 09

2009-08-27 / 00:13:37
Tjena Tjena .
I helgen blir det att jag åker till babe, jag längtar så mkt för att få träffa han :)
Det kommer ju bli en så romantisk helg så det är sjukt :) När jag kommer till han på fredag så ska vi gå till Kina och äta och mysa :) Jag saknar och tänker på han hela tiden (A)<3
Så kanske vi ska hjälpa hans bror att flytta grejer och så men vi får väl se vad som sker :)
Under Helgen iaf ska vi gå till Dollarstore och Jysk och kolla på fina grejer till babes lägenhet som antagligen kmr bli våran tillsammans så småning om kanske :D kanske det blir att vi äter ute mer gånger under helgen och vi kanske ska gå på Bio med men vi får väl se, sen på kvällen ska vi köpa vin och titta på film och dricka lite vin och bara mysa :)
Baka ska vi med göra såklart ;) Men det blir ju jag som får göra det haha :P

Nu den 25 har Jim vart borta i 10 månader :'(<3 Det är så tomt utan dig vännen <3 Men du är den bästa Ängeln som finns där uppe och ta väl hand om mina farföräldrar med och min morfar <3 Ni finns kvar i mitt hjärta <3
Saknar er så mkt <3 Vill bara att ni ska kunna komma tillbaka, men det går inte :'(<3
Ta väl hand om er, vi kommer ses på andra sidan <3 RIP <3

Nej nu ska jag kila mot sängen och sova men uppdaterar mer senare :P Natti, Ciao :)


Jim Vännen <3
/iwillnotforget

Halloj, Måndag den 24 augusti - 09

2009-08-24 / 21:16:33
Tjena Tjena .
Jag vet att det var ett tag sen jag var inne och skrev lite men det har inte hänt så mkt speciellt :P Förutom skolan men det får väl duga ..
Jag är helt less på skolan asså, Finns väl inge värre än det men det förtjänar man i helgen hihi :)<3 Då ska jag åka till blge till min Sötis :) Det ska bli så kul att träffa han :) Han ska visa Lägenheten han ska ha, som tydligen ska bli vårat hem senare i framtiden :)<3
Såhär glad har jag aldrig varit på länge <3 Är så glad att jag hitta dig baby :)<3
Ska väl kila nu och typ sova för nyss hjälpte man morsan med disken och så, så nu blir det typ in och borsta tänderna sen sova :) Det ska bli så skönt ^^

ajja Ha en bra kväll alla :) Ciao !

/iwillnotforget

Jadu ...

2009-08-19 / 15:22:28
HeejHeej .
Varför går det aldrig rätt med nånting längre ? Allt känns tomt hela tiden och ibland gråter man för ingenting .
Har svårt att sova för jag tänker på så mkt, men vet inte vad man tänker på för det är allt som liksom åker runt i tankarna ..
Vad gör man för fel ? Jag vill må bra men liksom allt går bara skit, är så less på allting . Saknar Farmor och farfar gör jag med, men jag blir så förbannad att dom inte lyssnade på vad andra sa . Och Jag saknar Jim som satan oxå men liksom man kan inte få tillbaka dom nå mer :'( . Kärleken går bara skit den med, asså allting går bara fel, jag orkar inte med sånt här skit .
fått hjärtat krossat flera gånger av olika anledningar och alla försvinner . Vänner försvinner ju med . Asså allt blir bara skit .
Jag mår fan inte som jag ska längre . Vad fan ska man välja vilken väg man ska gå ?
Tänk om man bara kunde dra nånstans och aldrig mer komma tillbaka .
Min dag har inte varit den bästa liksom heller, för jag är mkt på dåligt humör , för liksom allt man gör verkar ju bara bli fel .
Jag blir lätt grinig men jag försöker allt jag kan för att jag ska försöka bli glad, men liksom jag är elak åt mina bröder mkt .
Jag blir lätt irriterad på dom, men jag vet inte varför det blir så .
Jag är så trött på allting jag vill bara Flytta härifrån till egen lägenhet och skaffa jobb så man liksom slipper allt det här .
Man tänker ju på samma sak hela tiden och ju mer jag tänker ju mer arg blir jag . Och då blir jag irriterad . Är det nån som vet vad fan man ska ta sig till ? Jag Hatar Detta .

Men ska kila in till Syster nu och vara Barnvakt men jag skriver lite senare . Ha en bra dag , Ciao


/iwillnotforget

Första dagen i skolan 18/8 - 09

2009-08-18 / 15:36:03
Tjena Tjena .
Idag började skolan som vanligt, kl halv 9 :P Men det var kul att träffa allt folk igen men vilken jävla klass man fick asså :S
Värsta muppklassen elr värsta störande personer som hamna i samma klass med :@:S . Men Jag, Anna och Abbe är dom enda som är normala i klassen asså, kan jag lova .
Dagen gick ju segt som fan oxå man ville ju bara sluta nån gång men va fan tiden gick ju så jävla segt .
Sen såg man Värsta snyggingen i skolan idag med ju :O Hihi (A)
Neej nu ska man kanske kolla på film elr nånting men jag uppdaterar lite senare :P Ha en bra dag :) Ciao !
/iwillnotforget

Om Bästa Vännen Jim Söderberg . Du är saknad vännen :'(<3

2009-08-16 / 00:00:24
Av : Jims Föräldrar <3

Vår son Jim föddes med transposition. Han hade även hål mellan kammrarna samt en förträngning i lungpulsådern. När jim var en dag gammal fick vi åka till Uppsala och göra en sk ballongsprängning i avaktan på den stora operationen. Det var en tid av mycket oro.
När Jim var 10 månader hade han vuxit till sig för den stora operationen. Han oprerades i Uppsala enligt metoden Mustart dvs man byggde om och ledde om blodet i hjärtat med en sk patch. Den första opreationen misslyckades, Jim var nära att dö. Man upptäckte till slut att patchen man gjort hade ett veck så det var stopp i den. Efter ett dygn gjordes operationen om med lyckat resultat.
Det var naturligtvis en stor påfrestning för kroppen med 2 st så stora operationer på så kort tid. Jim låg i respirator i 4 veckor. Efter ytterligare några veckor repade sig Jim och vi fick åka hem.
Jim var väldigt orolig som liten, skrek mycket och hade svårt att sova. Han sov sin hela första natt när han var 5 år. Vi märkte ju under åren att det var något speciellt med Jim. Han har två äldre bröder så vi hade att jämföra med. Psykologer och specialpedagoger kopplades in via dagis. Flera lärare som Jim haft tyckte inte heller att det stämde. Det visade sig också ett par år senare då Jim utreddes på nytt att man kom fram till diagnosen adhd. Han hade också inslag av asberger.
Jim hade jobbigt, han ville så gärna vara som alla andra, han visste vad som var rätt och fel och hur man skulle vara, men hade inte alltid den förmågan. Hans största svårigheter var impullskontroll, stora koncentrationsvårtigheter samt hyperaktivitet.
Jim krävde stora resurser från oss föräldrar och samhället. Han fick kämpa sig igenom hela grundskolan, fick byta skola 6 ggr på 9 år. Det var vanlig skola, särskola samt olika specielaskolor för barn med adhd. Ingen tyckte att dom klarade av Jim. Han har verkligen blivit illa behandlat av skolväsendet. Vet inte hur många skrivelser vi gjort till olika myndigheter, så att Jim skulle få rätt hjälp. Det var otaliga möten med psykologer, huratorer, habilitering och olika specialpegagoger, som alla hade sin egen uppfattning om vad som var bäst för honom.
Jim förde ofta sin egen talan på dessa möten, han älskade att diskutera och hade stor social kometens, han var så klok våran Jim. Han sa en gång när han skulle byta skola igen att han "kände sig som en engångsartikel som man bara kastar bort" när det inte passar.
Jim gick ut grundskolan utan betyg i något ämne, han fick ju aldrig chansen och tiden någonstans. Efter grundskolan provade Jim på olika praktikplatser man han tröttnade fort, hade ingen uthållighet. Jim gick en kurs för att ta truckkort, vilket han lyckades med. Han var så stolt över det, vi också. Det slutade med att Jim fick praktisera hos pappa som jobbar som lastbilsschaufför. Där fick han mycket anvdändning av sitt truckkort.
Jim fick också en pacemaker när han var 10 år. Den framkallade mcket ångest hos Jim, då han var rädd att den skulle stanna. Pacemakern fungerade, men det var mycket kontroller och bandspelarekg under åren som följde. När jim var 14 år fick han plötsliga svimningsattacker, vilket ledde till ännu fler kontroller och olika behandlingar. Man kom till slut fram till att detta inte berodde på hjärtat utan var ett resultat av panikångestattacker. Attackerna avtog efter ett par år, och hände bara någongång under det senaste året.
Jim började köra motocross när han var 4 år, men vid 11 årsåldern började orken tryta och han var tvungen att sluta. Tänk att vara hyperaktiv i hjärnan men men ej ha förmågan fysiskt. Det blev Jims stora sorg, han älskade sin cross.
När jim var 15 år drogs han till fel umgänge, han började röka hasch. Han mådde bra av det, sa han blev lugn. Det var nog en sorts självmedicinering. Jim hade ju provat de medicinger som fanns att tillgå för sin adhd, ingen fungerade. Samtidigt kände han en tillhörighet i det här gänget, han fick vara den han var. Vi föräldrar kunde naturligtvis inte acceptera detta. Tog kontakt med familj och individ i Västerås där vi fått mycket hjälp.
När Jim var 17 år behövde an komma bort från Västerås ett tag för att bryta det här. Han ville det själv, vi bad om hjälp från Smedjebacken. Ett hem för ungdomar med lite olika problematik. Där fanns olika aktiviteter att göra, bla åkte dom motocross ibland på en skogsbana som låg i närheten av vamiljehemmet. Torsdagen den 23/10-08 var Jim på Västerås sjukhus och fick en ny pacemaker, batteriet i hans gamla var slut. Det gick bra med bytet och Jim åkte tillbaka till familjehemmet. I smedjebacken var det crosstema på programmet och vi beslutade att Jim återigen skulle få börja köra, nu på motionsnivå. Efter överläggande med läkare var det bara att köra igång. Den nya pacemakern skulle ställa in sig efter arbetsförmågan.
Den 24/10 var vi och köpte en Yamaha 250f. Jim visste det, han ringde hela fredagen och frågade- pappa pappa kommer du med crossen imorgon? Jag lovade att vara där till klockan 11.00 lördagen den 25/10. Jim satt i soffan och väntade när jag kom, han strålade av lycka "äntligen var är crossen?" Vi gick ut till släpkärran och tog ner hojen, han hoppade upp direkt och startade, ögonen lyste på honom, såg att han var överlycklig. Han provade de nya stövlarna och sa "det är precis såna jag ville ha".
Alla på hmmet skulle ut senare på dagen och köra. Själv var jag tvungen att åka på ett möte med jobbet. Jim ringde sin mamma och tackade för sakerna, sa att han mådde så bra, och att han skulle ringa senare och tala om hur det hade gått under dagen.
Jim ringde aldrig någon mer gång. Klockan 14.13 den 25/10-08 efter 7 minuters åkning rusade hans hjärta upp i 270 slag i minuten. Han påträffades liggnade på magen med crossen över sig. Alla upplivningsförsök var förgäves. Läkarna säger att han dog på några sekunder. Jim fick bli 17 år.
Vid ett möte någon vecka senare med Jims läkare visar dom i en bok att detta var ett skolexempel på vad som kunde hända om man var opererad på det sätt som Jim var. Jim dog av hjärtflimmer. Vi blev chockade av beskedet, hade aldrig hört talas om att något sådant kunde hända. Jim hade aldrig visat tecken på att ha hjärtrusningar så detta gick inte att förutse. Vad vi däremot visste var att den ena kammaren var i lite sämre skick, så för eller senare hade det troligtvis behövts en transplantation.
Det kanske låter som att det bara var elände med Jim när man berättar om honom, men så var det absolut inte. Han gav oss så mycket. Vi älskade våran Jim. Han var en underbar kille, så levnandsglad, humoristisk, godhjärtat och med stor empati. Han lämnade ingen som träffade honom oberörd vilket visade sig på begravningen. Det kom över 200 personer som ville ta farväl av Jim. Många ungdomar, Jim hade ett större nätverk än vad vi kunnat föreställa oss.
Det har nu gått drygt tre månader sedan Jim dog, tomheten och saknaden är total, dagarna går upp och ner, man bara f
finns. Vi kommer nog aldrig att känna någon riktig lycka igen

:'(<3



/iwillnotforget

Fredagen den 14 aufusti och 15 augusti :P

2009-08-15 / 20:38:29
Godkväll Folket .
Gårdagen vart det att vara med lite folk, elr gänget som vanligt hehe ^^ . Vart lite dricka och kolla på Ice Age 2 :)
Sen gick vi till Flogen en sväng och träffa fler folk sen vart det att gå hem, men fy fan va drygt det var men ganska skönt ändå med lite motion hehe .

Idag vart det oxå att vara med lite folk men det var skojj hehe :) Sen snart ska man käka lite granna . Sen ska man kanske gå och lägga sig i tid om man ska försöka vända på dygnet igen för på Tisdag gäller det .. *suck*
Men det är ju bara 3 år sen är man ju klar med det så . Ska ju försöka stå ut iaf . :P

Nej nu ska jag käka men ha en god kväll . Ciao !



Lite bilder från igår ^^
/iwillnotforget

Västerås Dag :D Torsdag den 13 augusti - 09

2009-08-14 / 01:27:34
Godkväll allt folk :)

Idag har det vart en lång dag hehe . Först gick man hem till simone och skulle möta dom där men visst då missa vi tåget vi skulle med så då fick det bli nästa tåg efter en timme men då mötte vi mats sen kom Miranda och Emma och snacka lite :) Timmen gick så fort så då skulle vi gå till tåget men först vart det in på ICA och handlade monster Energy som man skulle ha med sig på tåget och gotta sig med :D Sen när man kom till Västerås med Gänget så spöregna det såklart när vi kom :( Men vi var ju ändå mest inne men usch för vädret ändå . Men annars var det det  skojj :)
Först var vi in i new yorker, sen vart det Mcdonalds efter det vart det H&M, Rock Zone, sen New yorker igen :)
Vi tänkte gå in på Gina tricot men vi hann tyvärr inte :( Men det får bli nästa gång alla var ju glada och nöjda iaf :D

Simone köpte : 2 tröjor, ett par mjukis byxor och sen ett par till braller :)

Mats köpte : En kepa, en Shorta, 2 skärp och en tröja :)

Elin köpte : En Kepa och en t - shirt :)

jag : 2 par trosor och en BH :D

Sen när vi skulle hem och hade betalat resan hem så råkade jag tydligen säga nånting fel :S Hon som tog betalt för resan hon vart helt dum i huvudet. Jag kommenterade en sak, då flippa hon ur, vettefan vf för jag hade inte gjort nånting :S
Hon frågade typ om jag hade problem och om jag sa nått mer så skulle dom kasta ut mej från tåget, att jag skulle akta vad jag hade för attityd att jag skulle passa mej typ och så sa jag förlåt till henne men då såg hon liksom ännu argare ut . Sen så sa hon att jag hade härjat och vart otrevlig på vägen till Västerås med . Asså Jävla cp kärring asså . Hon kan inte ha fått nått på länge elr så hade hon mens . Hon förstörde verkligen min dag . Usch på henne .
Sen när vi kom hem från Västerås så gick vi hem till Simone och slappa ett tag men sen vid halv 10 gick vi mot Elin för hon skulle hem.
Jag, Mats och Simone följde hon en bit sen när vi var på väg hem till Simone igen så mötte vi Jimmy och Bruttan Elin <3:D Snackade med dom ett bra tag :) Sen drog vi hem till simone igen, sen skulle Mats dra hem och då tänkte jag med så vi gick hem men vi ska ju vara imon med så :) Kanske Dricka lite :) Får se .


Nu vet ni hur min Dag har varit :) Ska kila nu mot sängen är helt slut hehe :P Trevlig Kväll :) Ciao .



Lite Bilder :)



/iwillnotforget

onsdag den 12 augusti - 09

2009-08-12 / 23:07:18
Godkväll folket !
Idag har man först vart inne i Söderbärke och Hälsat på Linda Och Chrille :) Men jag vart så irriterad när det regna på vägen in dit och sen när jag skulle åka hem så var det fint haha :P Jag och Chrille Härjade som fan haha så han fick ont hehe.
och så hoppade vi studsmatta och sen vid 7 så började jag dra mej hemåt och det var ju så jävla kallt fast solen sken hehe . Och så hälsade man på min gamla lärare under vägen när man skulle hem och satt och snacka lite med henne .
Det var så skoj för det var så länge sen man träffa henne hehe .
Sen kom man hem ungefär halv 9 och hann bara käka lite innan jag skulle ut igen och träffa polers  :)
Var man med dom ett bra tag men en av polarna skulle hem vid typ 10 så man fick ju dra den där moppen med sig hela tiden men då känner man iaf att man har jobbat lite granna (A)

Sen nu sitter man bara och tar det lungt hehe . Saknar Sandra - Lie <3 Vill tillbaka till dom hehe .
Men vi kmr ju ses i november hehe :D

Nej nu kanske man ska börja dra sig till Sängen, för man ska ju upp en lagom tid så eftersom jag och 2 polare ska till Västerås och Shoppa lite :D

Men ha en bra kväll :)

Ciao !
/iwillnotforget

Tjena Tjena

2009-08-12 / 12:25:03
Tjena Tjena . Idag ska man åka in till söderbärke och träffa Linda en sväng och hennes kille Chrille :P
Det ska blo skoj :) Sen när man kommer hem igen så blir det säkert att vara med Elin och Simone :)


Jag kan uppdatera lite senare :) Ha en bra dag :) / Mvh Linda


/iwillnotforget

Välkommen till min nya blogg!

2009-08-12 / 12:12:22

/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!