I don't wanna have this feeling anymore ...

2010-10-28 / 22:28:25
Jag saknar varje andetag av dig, när du låg bredvid mig och jag kände din närhet, allt var så bra då .
Första gången jag såg dig så vart jag att tycka om dig direkt, du är en sån fin person och den bästa som jag nånsin har träffat . Vi hade alltid så kul och jag saknar det vi hade, hur ska man kunna glömma nått sånt vackert ? Sen när vi hade träffas några gånger så insåg jag att jag började tycka om dig mer och mer för varje sekund som gick .
Jag Mådde så himla bra med dig, men sen försvann det, det vart aldrig nånting mellan oss men jag önskade faktiskt det att det hade vart du och jag . Det gör jag än idag, jag ångrar att jag inte tog chansen när den väl fanns . Jag är glad att du har hittat din kärlek . Varje gång jag ser dig så byggs mitt hjärta upp igen, Jag tycker så mycket om att umgås med dig och jag saknar dig så himla mkt så jag vet inte vad jag ska ta vägen .
Du tyckte iaf om mig för den jag är . Det tror jag verkligen inte att nån annan har gjort .

Alla Säger att man ska försöka glömma och gå vidare men jag kan inte glömma nått sånt här .
Du gjorde mig Lycklig, jag kände mig aldrig ledsen när jag var med dig, för allt var så underbart .
Jag Önskar verkligen att jag fick spola tillbaka dit . När vi låg och myste och allt var så perfekt .
Nu vet jag inte ens vart min väg går nånstans, du var min hjälte i mina drömmar och det är du fortfarande .
Jag trodde faktiskt att jag hade lyckats gå vidare men jag inser faktiskt nu att jag har fortfarande lika starka känslor för dig .
Jag Orkar inte ha dom här känslorna längre jag vill bara skrika ut vilka känslor jag har för dig men jag vill verkligen inte varken förstöra vänskapen som man har med dig elr nånting liknande .

Du är verkligen den bästa som jag nånsin har umgåtts med . Jag Önskar verkligen man kunde spola tillbaka .
Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer alltid sakna det vi hade .
Jag tror nästan att jag Älskar dig . Jag ska väl kanske inte säga för mycket nu men jag var verkligen tvungen att skriva av mig . När jag träffar dig elr umgås med dig blir jag alldeles varm i kroppen och vill aldrig lämna det .
Man ska väl kanske inte ge upp hoppet än men man ska ju inte förvänta sig för mycket heller . Men all min önskan är att om vi kanske nån gång hittar tillbaka (som jag hoppas) .

Varje gång jag är med dig känner jag mig som lyckligast . Men blir ledsen när jag vet att du inte kan vara min .

Nej Nu ska jag sova godnatt  / L
/iwillnotforget

Ordinary Girl ..

2010-10-01 / 23:06:02
Idag vart det en jobbar dag, men har inte mått så vidare . Allt känns så jobbigt just nu, känner mig förbannad och allt just nu mot exakt alla, t.o.m elak åt dom som står mig nära, det är jobbigt för jag reagerar som jag verkligen inte ska göra men av nån konstig anledning blir det liksom fel, Nu för nån dag sen på jobbet kände jag bara att hela kroppen var full med hat, jag skaka för att jag kände så mycket hat det verkligen fanns i kroppen ..
Det tar på krafterna, och min psykolog vet inte heller hur det kan komma sig, Jag måste försöka få det ur min kropp men jag vet bara inte hur det ska gå till .. Jag tänker aldrig framåt längre tänker bara negativt, Nån som vet vad man kan göra åt en sån grejj ?
Har mått såhär i flera dagar . Vissa vänner finns inte heller där när man behöver dom .
Jag måste försöka gå vidare men hur fan ska det gå till ? Jag vill bara slippa dom här känslorna nu ..

Iaf idag jobbade man till klockan 2 sen vart det hem, kollade lite på Tv sen somnade jag till en stund och det var skönt som fan kan jag lova . Klockan kvart över 5 Kom Elin hem hit, så då var man med henne och hennes Mamma och Hennes Låtsas Pappa bjöd mig på Hummer och kött, potatis bollar, riktigt Mums .
Sen snackade vi massa skit haha. Men drog hem vid 9, var så jävla sliten . Sen har man inte gjort så mycket mer.
Ska väl snart borsta tänderna, skölja munnen sen gå upp och sova för att glömma det här hatet som finns i hjärtat . Allt känns bara så jobbigt nu .
Men det är ju skönt att ha vissa vänner som finns och får en på bättre humör . <3

Nej nu ska jag fixa i ordning mig men skriver en sväng imorgon. Sov gott alla . Kram / L
/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!