29 April - 10

2010-04-29 / 17:20:16
Vart på Praktiken idag, Ganska stressigt så nu sitter man här helt slut haha . Jag var så jävla trött när man satt på bussen hem så det är sjukt .. Men jag lyckades hålla mej vaken :P .

Sen kom man hem och snackade med mina bröder och Pappa, för Jonny och min pappa skulle iväg och Jobba idag och blir borta i 11 dagar :( . Så det blir att man får hjälpa mamma lite då och då . Så tråkigt att dom skulle iväg och jobba men man får ju snart träffa dom igen :) .
Sen satt man och kollade på " Top Model " Så jävla bra hihi (a)

Igår kväll så brottades jag och Brorsan Robin på golvet efter man hade ätit, det var fan kul haha :) .
Det är inte ofta det händer, det brukar oftast hända ifall man är sur och så men nu var det mest på skoj men jag slog i mej i en byrå vid lungorna typ så nu har man ett stort blåmärke där haha xD Sen har jag stora jävla blåmärken efter jobbet igår haha . Men va fan blåmärken har ingen skadats av så haha .

Har ingen aning faktiskt vad som händer idag, men det blir iaf att ta de lugnt kanske att man tar en kvällspromenad sen men jag vill ju ha sol annars är det ju jobbigt och det är ju ingen idé när man röker heller -.-
Men jag har sagt att när jag klipper mitt hår kort då ska jag sluta röka, kanske ta en cigg lite då och då bara men asså inte för ofta men när jag inte har cigg då ska jag inte röka heller så är det bara, för nu jävlar ska jag sköta mej .

Den 10:e maj ska jag till Sjukan i västerås, vet inte varför men mamma skulle med mej då med och pappa ifall han är hemma men annars blir det bara mamma, men det blir nog bra :) .

Nej om man ska fixa och dona lite, så man inte sitter här hela dagen xD . Men får se om jag skriver senare om jag orkar för antagligen ska det bli sova tidigt iaf, det har jag bestämt xD .
Annars hörs vi mer imorgon :) .
Bye bye <3


Går du bakom min rygg så kan du kyssa mej i arlset om du ändå är där !!!
/iwillnotforget

27 April - 10

2010-04-27 / 21:34:41
Idag gick man upp 06.25, klädde på sig, sen skulle jag med Bussen till Praktiken, lite trött var man men helt underbart att komma dit, kändes så kul hihi :D .
Sen jobbade man till runt kl. 14.00 . men jag smsade med underbaraste vännen Nicke under dagen, han lyser jämt upp min dag, tack för att du finns vännen min :) <3 Bästa som finns <3 Sen åkte jag hem med bussen som gick 5 över 2 och jag kom hem runt halv 3 till Fagersta . Sen gick jag från Korsningen och hem men då såg jag att mina 2 systrar och syrrans Kompis satt uppe i lekparken .

Så jag gick upp dit och snackade lite med dom sen dök min kusin Darina upp så då satt man och snackade med henne , sen drog jag in och käkade mat, sen drog morsan, Farsan och mina 2 småbröder till Ludvika för dom skulle besikta en bil så :) .

Sen efter några timmar dök min Äldsta bror upp så man snackade med han och tog en cigg och så det var så kul att han kom, har inte träffat han på hur länge som helst. Han har ju vart och jobbat i Kirunna ett bra tag så man saknar ju sin Älskade bror <3 Så han åkte till Sandviken för han skulle hämta sin brud och skjutsa hem henne till Rimbo, men han kommer imon igen, så får man träffa han lite mer :) .

Sen har man mest suttit här, men jag har kollat oxå på Scrubs helt underbart haha . Då slipper man verkligen bekymmer . Likadant idag på Jobbet satt man i solen och stekte med en cigg i handen :D .
Fy fan va skön dag idag asså . Hoppas det blir en lika bra dag imon med, men den kmr nog bli bra eftersom man ska ju jobba så haha ,
Nej nu alldeles nyss har man bäddat sängen för min underbara mamma har ju vart så snäll och tvättat dom åt mej så . Nu luktar min säng helt underbart, Mammas tvättmedel ;) .

Nej nu ska man nog kolla på scrubs och sen sova så man får skratta lite innan man ska sova :D .
Men hör av mej mer imorgon :) . Bye bye <3

/iwillnotforget

26 April - 10

2010-04-26 / 20:30:08
Idag vaknade man runt 11 sen var det bara skynda sig att klä på sig sen mötte jag Simone Pullan nere på Risbro och så träffade man Natta, Johan och Seppo :P .
Sen gick jag och Simone till Matsalen och träffade nicke, Mats, Alex och Patte där . Simone käkade och jag satt och snackade med Nicke haha . Man dummar sig ju som vanligt ;) .
Efter dom hade käkat så gick vi till Lärcentret och satt oss på en bänk där och snackade och tog en cigg :) .

Efter en stund skulle dom gå in på lektionen och då kände jag att jag var tvungen att lämna tillbaka skolböckerna och jag gjorde det, sen hämtade mitt busskort till Praktiken, efterkänslan var ju så underbar, så Lycklig har jag aldrig känt mej nånsin :) .
Sen väntade jag på Simone och Nicke att dom skulle sluta så dom slutade vid runt 2 sen mötte vi på Johan och Seppo under vägen vid Risbro så vi snackade lite med dom men sen tog Seppo oss sällskap in mot stan för vi skulle följa med Nicke tills hans buss kom, det är ju så kul haha :D .

Sen kom Nickes buss så han klev på den och Seppo skulle dra hem så jag och simone gick och köpte ett nytt smycke åt henne, sen drog vi hem till henne ett tag men sen ville jag hem och duscha sen käka, jag ville vara hemma i god tid så man kan lägga sig i tid . Ska ju upp till Jobbet Imon haha ;)
Ska bli så jävla skönt att komma bort från skolan, så det går inte att förklara ;D . Men tråkigt att man inte kommer träffa Simone och Nicke så ofta bara :/<3
Men men det finns fritid med så hehe .

Nu har man nyss borstat tänderna men ska väl kanske kolla på Scrubs sen en stund innan man somnar hihi .
Men imon är det jobb som gäller, helt Underbart asså, förlåt att jag säger det hela tiden men va Fan liksom ;) .
Nej om man ska kolla på Scrubs sen sova men hör av mej mer imorgon efter Jobbet :) Ha de gött :)
Ciao <3
/iwillnotforget

Var med Nicke, Sen Simone :)

2010-04-26 / 00:02:35
Jag cyklade ut till Statoil och träffade Nicke där och det var ju så jävla drygt att cykla dit, var helt slut xD
Sen satt vi och snackade sen gick han in och köpte en Cola sen satt vi och härjade oss som vanligt haha .
Sen skulle jag smaka av hans cola men då glömde jag såklart bort att han hade ruskat den så jag satt samtidigt och pratade med han och skruvade upp korken, ni tror inte att det sprutar cola överallt heller ? xD
Nicke fick oxå massa Cola på sig haha, fan va kul det var xD :D .
Men det kändes så skönt att träffa han idag, han och jag satt verkligen och prata om allt och ingenting :) .
Riktigt mysigt tkr jag, det borde vi göra fler gånger elr hur ? ;)

Sen kom man hem runt 5 och började städa rummet, vart klar med rummet typ klockan 8 kanske elr nått liknande :P . Men då plockade jag först upp alla kläder som låg på golvet, sen dammsög jag och efter det så moppade jag . Så nu luktar det fräscht i mitt rum hihi :) .
Sen ville Simone träffas en stund och ville ta en cigg så först gick jag med mamma ner i tvättstugan sen gick jag till simone men hon var ju påväg att skrämma skiten ur mej för hon typ hoppade fram ur en buske, fan va rädd jag vart haha xD . Men så är det ;) Men då var man med henne till runt halv 11 men sen stog vi utanför hennes port och pratde ett bra tag haha, gamla underbara minnen :D<3 . Sen gick jag hemåt och jag kom hem nu runt halv 12 :P .

Men ska väl snart kolla på scrubs och käka piggelin hihi (a) , Men sen ska jag väl sova för ska ju till skolan imon och lämna böcker som jag har kvar här hemma, men jag är redan så jävla glad för att jag ska jobba och på Tisdag gäller det att jobba, helt underbart ;) . Slippa skolan, den kan ju bara dra åt helvete haha .
Så känner jag just nu . Skolan kan ta sig i arslet haha . Men det kommer bli tråkigt att lämna Nicke och Simone :( Kommer inte träffa dom nu lika ofta :( <3 Men vi får ses på Fritiden haha ;) . 

Nej om man ska krypa ner i Sängen och kolla på scrubs sen sova :D . Men jag hör av mej mer imorgon :) 
Ha en bra kväll :) 
Ciao <3 


I Thinking about you <3 Jag hoppas att vi ses i sommar Bubben (a) Jag Hoppas <3
 
/iwillnotforget

25 April - 10

2010-04-25 / 12:57:12
Jag hann inte skriva igår för jag hade lite att göra igår så .
Först igår vaknade jag runt 11 sen vid runt halv 2 mötte jag Simone, Seppo och Johan :) Så vi snackade lite men Seppo och Johan skulle hem till Johan så jag och Simone gick hem till henne en stund, snackade lite och så :)
Sen skulle hon till Norbergs marknad med Tova så jag skulle med henne upp till Bussen och då träffade jag Tova, Acke och Patte . Stog och snackade med dom tills dom skulle åka sen gick jag hem . Kom hem så precis då ringer min Kusin Darina och frågar om jag kunde komma ut en sväng, så jag gjorde det så vi satt och snackade i nån timme :) Sen kom jag in och käkade mat sen gjorde jag mej i rodning för det skulle vara familjefest inne vid syrran och det var riktigt kul :) Jag kom hem runt halv 1 tiden sen satt jag och pratade med underbaraste Makkan <3 Snackade med han tills kl 2 tror jag hon var . Men Han är så mysig (a) <3 .

Det kommer bilder på Min outfit så får ni se hehe hur jag såg ut igår :) .

Idag vaknade jag runt halv 12 gick upp och käkade frukost :) Sen nu gjorde man sig i ordning för jag ska träffa Nicke sen :) Bästa kompisen :) .
Nej nu ska jag ut och röka sen vänta tills nicke hör av sig :) Hör av mej senare :) Ciao <3

Bilder från igår men bilder kommer upp så småningom på FB men jag vet inte när men det kmr :)


en till bild på mej :)

/iwillnotforget

23 April - 10

2010-04-23 / 23:27:55
Idag vaknade man upp klockan halv 8 och gick upp och klädde på mej och var helt ivrig på mötet som jag skulle ha idag med mina föräldrar, Mentor, IV läraren, Skolkuratorn och så vidare . Mötet började klockan halv 11 och vi var väl klara runt kvart över 11 men dom sa att det inte var omöjligt att jag fick börja jobba, dom märkte på mej att jag ville bort från skolan så fort som möjligt så jag får börja jobba redan på Måndag :D Jag kan inte bli lyckligare än såhär hehe (a) . Iaf efter mötet så gick vi och fixade mitt busskort men min mentor skulle ringa oss när det hade kommit och sen fick jag gå upp i mitt skåp och rensa ur det . Gud va jag kände mej glad när jag fick plocka ur skåpet och säga bye bye till den byggnaden för nu är det jobb för min del . Min underbara pappa ringde till Kicki som jag ska jobba med och hörde med henne om det var okej, och det var det så jag var på väg att börja gråta för jag vart så glad . Kicki är så underbar så det finns inte hihi .
Så nu är skolan äntligen fixat fy fan va skönt det är rena friheten asså (a) .
Sen kom man hem och kollade på teckant haha och smsade med Nicke :D Världens bästa vän <3

Sen somnade jag framsör tv:n haha . Men det kändes så skönt för då kunde jag slappna av för att skolan var löst äntligen nu kanske jag slipper det här jobbiga som jag har känt ända sen jag började från dag 1 .
Sen skulle min syster och hennes kille åka till V - ås så hon frågade mej om jag kunde vara barnvakt och det ville jag vara för Melvin är ju så mysig :) .
Så jag, Mamma, Pappa, Melvin och min storebror Robin åkte ner på stan och melvin var så glad . :)
men sen fick syrran och hennes kille problem med Bilen i V - ås så morsan och farsan var tvugna att åka dit och hjälpa dom så dom åkte väl före klockan halv 6 men dom kom ju hem för ett tag sen, alla var helt slut men det gjorde inte mej nånting för Melvin har vart så snäll hela dagen, men jag fick ju hjälp av min storebror och Mina 2 småbröder och tog hand om han lite grann men han vart så snäll så ja, Mosters Älskling :) .
Men nu känner man sig helt slut känner man haha, men snart ska jag kanske sätta igång en film och äta Piggelin ;) Skulle sitta riktigt fint nu efter en sån här dag ;) . Elr vad säger ni ? :)

Imon blir det Familjefest det kommer bli så mysigt men det var ju meningen att Syster E skulle ha vart med, men hon var tvungen att åka hem tidigare än planerat :( <3
Men det kommer ju fler gånger så :D .
Nej om man ska sätta igång en film och gotta sig lite ;)
Men ni får ha en bra kväll alla :) 

Ciao <3


Mosters Älskling, Måste ju ha bild på honom, denna bild tog jag idag när vi var på Coop ;) <3
/iwillnotforget

22 april - 10

2010-04-22 / 20:33:16
Varför var du inte ärlig och sa att det var p.g.a mej allt detta hände mellan oss ? Jag får reda på av andra hur du känner, va fan är du inte helt ärlig mot mej för ?
Jag blir så ledsen och arg för ingen kan fan vara ärlig mot mej heller, och innan allt detta var vi bästa vänner, kunde prata om allt med varandra, jag fattar liksom inte att du gör en sån här sak mot mej ?
Vi var ju så jävla himla nära vänner, men nu verkar det nästan att du inte bryr dig ett skit .
Men jag ska komma ihåg detta ? Men hur fan kan man säga att jag kom för fort fram i ditt liv ? Varför var du inte helt ärlig från början .

Men jag ska komma ihåg detta jag fattar bara inte att du gör såhär . Men hoppas du får nån som kanske inte stör dig som jag kanske råkade göra, allt är förstört men du kan inte skylla allting på mej, för jag har fan inte gjort nånting fel, du gick med på allting, men nu låter det nästan på dig att allt är pga mej ?
Men nu när du inte ens är ärlig mot mej så är jag fan glad att det vart slut, just när jag får reda på allt detta av andra ... Men du kan ju glömma mej i fortsättningen så du vet .
Jävla fegis ...  fy fan ..


Idag var man snabbt in till Bärke och skulle snacka med Kicki om mötet som kommer hålla i morgon men hon var inte där så jag kunde inte för varna henne men men .. Men jag fick träffa andra kompisar iaf och det var så kul att träffa dom snabbt igen iaf . :)

Sen åkte man hem med bussen från bärke till fagersta men annars har man inte gjort så mkt, jo snackat med Underbaraste Makkan (a) Jag saknar honom som satan, Jag är ledsen det jag gjorde mot honom <3
Men jag hoppas att han förlåter mej . Men annars har det vart en lugn dag idag hehe .
Men nu ska man snart käka kvällsfika sen blir det sova för klockan halv 11 imon midda så har jag möte med alla och jag längtar som fan, för det börjar verkligen gå överstyr för mej, jag kommer snart inte orka mer .
Jag känner bara att jag vill gråta när jag ska till skolan, och jag har så mkt frånvaro så det skriker om det .
Men jag hoppas verkligen att dom går med på det jag vill .. Håll tummarna . Men asså varför skulle dom säga nej egentligen ? Men man får hoppas iaf :)

nej om man ska prata klart med Alle på msn sen kanske ta nån macka sen sova men ha en bra kväll :)
Skriver mer imorgon :)
Ciao <3

Underbaraste MS :)<3
/iwillnotforget

21 april - 10

2010-04-21 / 20:37:25
Jag har inte skrivit på ett tag men har haft lite fullt upp ..

Igår var man med brudarna och shoppade ;) Jag elr Elin hittade väl inte så värst mkt men vi hittade mkt till Pullan ;) Hon köpte massor haha :P Men det var riktigt fint det hon köte med :)
Jag hittade 4 grejjer men ganska snygga med och det var verkligen värt pengarna ;) .
Först tog vi tåget som gick kvart i 11 så vi var framme där i V - ås runt 12 sen påbörjade shoppingen ;)
Jag orkar inte säga alla affärer vi gick in i men det var bra många haha , sen käkade vi på donkens och jag skulle ha en jävla otur där -.- Precis när jag skulle ställa ner min bricka med mat så tappade jag min stora dricka fan va arg jag vart ..

 Så jag köpte en ny sen satt man och åt, efter det så gick vi till mer affärer och kollade på sötisar hihi (a) Elr hur brudar ? ;)
Sen innan vi åkte hem så tog vi en liten fika, det var riktigt mysigt hihi .
Sen åkte vi hem runt 7 tiden och var hemma vid 8 ungefär sen gick vi till mem & zin och käkade lite sen var klockan runt 21.45 så då började vi alla kila hemåt och det var så skönt att komma hem, man satt ett tag vid datorn sen gick man och la sig . men gud va ont i fötterna jag hade och pullan med haha.

Idag gick man upp runt klockan tjugo i 9 sen klädde man på sig och gjorde sig i ordning sen gick man till skolan .
Men Elin fick lov att åka hem idag det var ju så tråkigt :( <3 kommer bli tomt utan henne =(<33
Sen hade man IV - val lagade wienerschnitzel, mums ;) .
sen gick man hem och duschade för jag frös som fan när jag kom hem :S .
men annars bara en lugn dag :) .

nu sitter man och pratar med syster Elin <3 :)

sen ska man diska sen sova för ska upp vid klockan 6 imon bitti -.-
Men skriver mer imon :)
det kommer bilder på kläderna iaf som jag köpte :)
men ha en bra kväll :)

ciao <3

Klänning och svarta bältet :)



shorts liknande :)


en till klänning ;)<3
/iwillnotforget

Var hemma hos Mats och Lena . :)

2010-04-17 / 21:54:41

Idag var man i västerås Hos Lena och Mats . Riktigt kul att träffa dom . Var riktigt trevliga :) .
Skulle gäårna vilja träffa dom flera gånger . Vi pratade mkt om Jim, men när Mats hämtade mej så åkte vi först till Graven stog där ett tag, sen åkte vi hem till dom och va mysigt dom bodde, hade pool på baksidan och sen fick jag se Jims rum och då kändes det som om jag ville gråta rakt ut men jag lyckades hålla mej men gud vad man saknar han och det känns så tomt utan honom . Men det känns som han fortfarande finns kvar här . Men usch vad man saknar han men gud idag när man satt och pratade om han, då fick man tillbaka minnen som man hade med Honom och dom saknar man som fan ju .
Men det är minnen man aldrig kommer glömma . Han är den bästa nånsin . :)
Tack så mycket Mats och lena att jag fick komma, det var riktigt kul att träffa er :) .

Gud jag längtar så mkt tills på fredag när mötet med skolan kommer vara, jag hoppas verkligen att allt löser sig nu för mej för jag kommer fan inte palla skolan asså .
På tisdag ska man åka in till kicki och prata med Henne om jag får jobba med henne och jag hoppas verkligen att det går bra för henne, för trivs verkligen så mkt . Jag mådde så bra när jag var där och hon är den underbaraste man kan vara med ifalll man ska jobba . :)
Men man får väl se :) Man kan ju alltid hoppas på det bästa hihi .

Sen kom man hem vid runt 7 från västerås sen käkade man Pizza nam nam :D .
Men sen har man inte gjort så mkt mer . jag ska ju ta lite avstånd från Vännerna nu för jag känner att jag inte mår bra just nu . Jag vet liksom inte vad man ska göra liksom . Men jag hoppas att allt vänder snart för mej .

nej får se vad man ska göra nu då men hör av mej mer imorgon :)
Ciao <3

/iwillnotforget

17 April - 10

2010-04-17 / 11:40:16
Idag ska man åka till Västerås och träffa Jims föräldrar Mats och Lena . Det kommer kännas så skönt för det har jag länge velat gjort det ska bli så kul . Mats skulle vara snäll och Hämta mej när jag kommer till Västerås, Jätte snällt av honom .
Kanske man får rensa tankarna lite .. Vi kanske ska åka till Graven med . Jim du kommer alltid vara min Bästa vän och Jag Älskar dig vännen <3 . Du är den Finaste Ängeln och Pojken med ett hjärta av guld .

Under helgen känner jag att jag inte vill umgås med någon , jag mår inte bra och jag vill helst ha lite ensam tid och bara rensa tankarna och bara bry mej om mej själv . Jag orkar inte vara med vänner elr nånting för det blir bara värre för min del känner jag , Inget illa mot någon men jag vill helst ta hand om mej i första hand nu .
För just nu känner jag nästan att mitt liv börjar gå mot fel håll och jag orkar inte må såhär, jag har mått såhär snart i 2 år och jag orkar inte må såhär .
Jag menar inget illa, Jag Älskar mina Underbara vänner, det gör jag verkligen, men jag vet inte vad jag ska göra om någon kommer och säger hur dom mår hur jag ska säga eftersom jag inte mår bra själv ? .

Jag Älskar er mina vänner . Men jag måste bara få vara ensam ett tag och inte umgås .
Hoppas ni förstår .

Jajja nu ska jag göra mej i ordning sen bär det av mot västerås .
Skriver mer senare .
Ciao <3

Vackraste Ängeln och Pojken med ett hjärta av guld <3
/iwillnotforget

15 April - 10

2010-04-15 / 20:22:42
Idag har man vart hemma hela dagen, har inte mått så bra dom här senaste dagarna :/ . Har inte Kunnat sova riktigt på några dagar , och dom här senaste dagarna så har man haft så ont i magen . :(
Jag vet inte riktigt vad det beror på :/ . Men det blir säkert bättre men idag och igår var jag hemma för att jag har haft så ont i magen :( .
Men det blir säkert bättre snart . Idag har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lungt och så, har känt att jag inte har haft lust att göra nånting men jag plockade i ordning på mitt rum lite lätt, kläder låg lite här och var haha .
Sen har man suttit lite vid datorn och gjort en ny header inte den bästa men jag försöker iaf .
Ska kanske be någon göra en header åt mej, dom som känner för det hehe .

Imorgon ska jag till skolan iaf för jag ska ju gå till Bup klockan 3 så . Sen nästa fredag ska det bli möte med skolan, för jag vill ut och jobba mer än att sitta bakom en skolbänk, för jag tkr inte att jag lär mej nånting bakom skolbänken . Men vi får väl se jag hoppas att dom går med på det :) .
Då ska ju Mina föräldrar, Min mentor, Rektor, Syon, Kuratorn, jag och Pyskologen vara på mötet så jag hoppas det går som jag vill, för jag börjar oroa mej så mkt nu för hur mina betyg och sånt ska gå liksom ...

Snart kanske man ska skissa lite grann och sen ta en dusch elr om jag gör tvärtom haha :) .
Det ska Bli så kul på tisdag då ska jag till Västerås med Syster Elin och träffa Jims Föräldrar . Jag har länge velat träffat dom så, det ska bli så kul .
Syster Elin gjorde en bild till dom om jim och skrev lite grann och den skickade vi till Mats ( Jims pappa ) Via msn och han vart jätte glad över den, han blev nästan tårögd när han såg den . Men klart man vill visa att man bryr sig, vem skulle inte vilja det liksom ? Tänk själv om det var ens egen unge som hade gått bort, klart man skulle bli glad för att folk visar sig att dom bryr sig .

Nej om man ska göra nått annat nu så man lägger sig i tid sen . Men ha en bra kväll :)
Skriver mer imorgon :) .
Bye bye ciao <3

Bilden Syster Elin gjorde till Mats och Lena <3


Jag Funderar på att Klippa mej kort, så jag kanske ska klippa mej som denna ;)
/iwillnotforget

14 april - 10

2010-04-14 / 22:25:31

Idag har man vart hemma för man hade så ont i Magen i Morse men det har jag haft hela dagen, hela dagen har min kropp nästan känt att jag har velat svimmat, så då sa Syster Elin att vi skulle gå och köpa nånting att dricka för dom sa att det var vätskebrist men det vart lite bättre men jag kände mej fortfarande vimsig så jag vet inte vad det beror på .. Men först gick jag ner på stan med syster och Melvin för vi skulle lite på Franzens sen mötte vi på Syster Elin sen kom Syster Simone, vi satt och snackade och sådär, Efter ett tag kom Nina och Stefan värsta perfekta taimingen varje gång haha ;) . Men det är så Underbart att träffa dom, dom lyser upp ens dag :) .

Sen dök Mia och Natta upp och dom var med oss sen träffade vi resten av gänget som man alltid gör :P .
Sen när vi skulle Möta Patte så var det nån som Visslade och ingen visste vem det var haha, men sen såg vi att det var Mamma Inger, Freja och Ralf som satt i lekparken hehe, så dom började snacka med oss och jag åkte ruchikana haha xD Mamma Inger tyckte jag var Modig haha xD .

Men sen Skulle Elin köpa cigg, Jag och Simone följde med henne sen träffade vi på Min mamma inne på Ica så vi stog ute och väntade på henne så skulle hon vara snäll och skjutsa hem Elin och Simone hehe .
Men först skulle mamma In på Coop innan vi åkte hem, Där träffade vi på Krille, Lollo, Tova, Martin och nån till tjej haha . Simone och Elin skulle göra flätor på martin haha . Men han ville inte haha .

Sen åkte vi hem och jag har mest suttit och funderat hela dagen sen jag kom hem, men det nästan första jag gjorde var att ta av mej förlovningsringen, det kändes hårt och jobbigt att göra det, visst jag kan ju ha den kvar på men, det blir bara jobbigare då för mej än vad det redan är, Jag vill ju försöka ta tag i mitt liv just nu ..
Så jag ber om ursäkt för alla om jag inte hör av mej och så, men jag försöker verkligen .

Just nu gör jag inte så mkt väntar på att jag och mamma ska ner i tvättstugan :P Nej om man ska göra disken elr nånting men får se hehe . Men ha en bra kväll alla :) .
Och Tack alla mina Vänner för en underbar dag :) Och Mamma Inger, tack för att du finns hos mej, du får mej alltid på Bättre humör när man mår som sämst <3

Jajja Natti, skriver kanske mer imon :)

Ciao <3
 

/iwillnotforget

12 April - 10

2010-04-12 / 20:38:58

Usch jag vet inte vad mer jag klarar av , Jag Känner ingen lust för nånting och alltid är det nått som ska bli bekymmer för mej, fan jag hatar den här känslan som man har just nu, jag vet inte vad jag klarar av mer ..

Visst skolan kanske kommer ordna sig, men jag vet inte längre vad man ska göra med resten ?
Jag är skakis, Orolig, och sånt hela tiden, Jag har en Älskad familj och allt , men jag har genomgått så mkt, men vet inte hur jag ska bli av med det ..
Jag vill lära mej att leva med det, men hur fan ska jag Lyckas med det ? :'(

Jag känner mej bara ledsen och allt här, det går inte att vara lycklig här , Jag vill bo hos nån annan ett tag, Jag orkar snart inte mer, jag Orkar inte vara såhär ledsen, och må dåligt mer .
Hur ska jag kunna göra mej att jag mår bra igen , men på vilket sätt ?

Jag vet fan inte vad man ska göra, Den frågan är svår och ingen vet hur ...

Jag saknar dig Viktor, Jag vill ha dig tillbaka snart :'( Jag klarar inte detta utan dig :'(<3

Ciao <3

/iwillnotforget

11 april - 10

2010-04-11 / 21:50:34
Som alla vet att det är slut mellan mej och Viktor :( Jag har inte klarat av att skriva blogg sen dess ...

Men idag Kände jag att jag kanske kunde skriva lite iaf .
Det har var väldigt jobbigt sen det tog slut, jag känner mej verkligen på Botten . Jag känner liksom ingen lycka i mitt liv längre , Men jag hoppas att han och jag hittar varandra igen .
Jag Älskar verkligen han och jag hoppas att han tänker på det .. <3

Idag har man vart med Elin, Patte, Johan, Seppo, Nina, Stefan, Mats; Mirre, Sebbe och Emma H :)
Dom fick mej verkligen på Humör, kändes så bra att vara med dom idag, helt underbart <3
Vi satt och snackade om minnen, och nina & Jag hade verkligen ett långt samtal hihi :) .
Men samtidigt känner jag mej glad, men ändå inte ..

Men nu ska man sova men skriver kanske mer imon .
Ciao <3
/iwillnotforget

7 April - 10 Bilden förklarar själv . Fy fan :'( <3 Tack för tiden <3

2010-04-07 / 23:33:16
/iwillnotforget

7 April - 10 Hos Rose :D<3

2010-04-07 / 00:38:01
Igår kom man hem till Rose och vi åkte hela raka vägen hem till henne med buss sen gjorde vi våfflor och det var riktigt mumsigt ;) . Sen kollade vi mest bara på tv och tog det lungt, men vi vart så trötta så då gick vi och la oss vid runt 10 men vi låg vakna till runt halv 12 och bara snackade om allt :) .

Idag vaknade man runt kvart över 10 sen låg man vaken en stund sen vaknade Rose till, så vi gick upp och käka frukost, sen gjorde oss i ordning sen vart det kupolen :) .
Vi gick in i lite olika affärer men jag tror vi gick in i varenda affär som fanns där haha . men sen käkade man donkens och jag hittade jätte snygga skor, helt underbara skor, första gången jag har köpt såna skor asså :O .
Dom kostade bara 200 kr sen köpte jag en mapp till skolan för 59 kr men jag hittade inga kläder på kupolen :( .
Men ska åka till västerås så då kanske man hittar något . :)

Imon ska jag åka hem :( Jag vill inte åka men är så illa tvungen för jag ska klippa mej och sådär :/
men det har vart helt underbara dagar att vart här . så kul att träffa gumman :)

Nej nu ska man sova men hörs mer imon :) Ciao .

Viktor jag Älskar dig av hela mitt hjärta <333

/iwillnotforget

5 April - 10

2010-04-05 / 13:05:50
Idag bär det av till Blge :) Ska bli så jävla roligt, för man har ju inte träffat Rose på Hur länge som helst <3
Och det är så skönt att det har löst sig mellan mej och Älsk <3 Men Ändå känner jag ingen lust att äta ....
Men hoppas det löser sig och imon kanske man ska till Kupolen ;) Riktigt najs :) <3
Men om jag Inte skriver mer Inlägg så beror det på att jag har fullt upp haha . xD

Nej nu ska man börja packa men om vi inte hörs så hörs vi mer på Onsdag när jag är hemma och har klippt mej .
Ha de bra . Ciao <3

Jag Älskar min Viktor och kommer alltid att göra, jag vet att det har blivit massa skit, men jag kmr alltid Älska dig oavsett <3 Jag Hoppas att vi hittar gnistan mellan oss igen, för jag behöver verkligen dig <3 Men vi ses ju i helgen iaf <3 Får vi se då hur vi känner <3 .
Jag Älskar dig och du är den Bästa Viktor högnäs min underbara Älskling <3<3

Min Outfit idag :)


Jag Och Älskling <3
/iwillnotforget

Jag och Pojken har hittat varandra igen <3 Så glad för det <3

2010-04-05 / 00:05:37
Jag och Älsklingen Min har pratat ut om det som hände tidigare idag och nu har vi pratat ut om det riktigt och vi har nu hittat varandra men jag var helt förstörd tidigare, Jag trodde verkligen inte att vi skulle hitta tillbaka till varandra men nu har vi kommit närmre varandra och både han och jag var riktigt ledsna över det som hände .

Jag skulle inte ha orkat att vart utan han <3 Men nu har vi bestämt iaf att vi ska träffas nån dag under lovet och kolla hur det känns om det känns bättre elr sämre <3 .
Längtar tills jag träffar han igen, men när jag var så ledsen så frågade Pullan om jag ville komma ut och´bara prata och det behövde jag verkligen just då, så tack Pullan för att du finns där för mej <3

Sen gick vi hem till hennes karl och jag var där till runt halv 10 sen var jag tvungen hem och vara barnvakt . Men tack Pullan du fick mej på Bättre humör sen ringde jag Rose Gumman med, ska ju till henne imon och hon fick mej oxå på bättre humör, Tack Mina Gummor <3 .

Men nu är man barnvakt åt mina småbröder och Pratar med Min Bästaste Älskling, men ska snart sova för måste upp i tid för att duscha, packa och sånt . Men nu vet ni hur det ligger till .

Hörs mer imon :) Ciao <3

Alltid vi Älskling <3<3
 
/iwillnotforget

4 April - 10 Pojkvän och jag tar en paus :'( <3

2010-04-04 / 17:55:48

Vi båda tyckte att vi började glida isär från varandra och sen behövde killen få tänka så , nu är det en paus mellan oss men jag håler på och gråter ihjäl mej för jag vill verkligen inte att det ska ta slut mellan oss , han är hela mitt lív, och Älskar han mer än någon annan <3 Jag hoppas att vi hittar tillbaka till Varandra för jag kmr inte klara mej utan honom <3 
 
Men vi får väl se ..


/iwillnotforget

3 april - 10

2010-04-03 / 18:49:46
Igår när man kom hem från V så var man nästan direkt med Pullan, vi umgicks och var hemma hos henne sen drog vi ner på stan och köpte gotti Gotti , sen gick vi hem till henne igen och kollade på dragon Heart . Bra film :).
Sen drog vi hem till Jonthe ( Pullans Kille ) Och satt och snackade till runt 04.40 - 05.00 men det var riktigt mysigt :) . Sen följde dom med mej hela vägen hem som var jätte snällt av dom :) Men när vi gick mot mej så ramlade Jonthe haha , Jag och Pullan stog och garvade som fan, det såg ju så jävla kul ut xD .

Sen stog vi och snacka ett tag till sen ringde jag mamma och sa att hon skulle öppna porten åt mej och sen kom jag in och bäddade sängen så jag la mej inte förns 05.40, haha, men kul var det att vara med dom :) .

Idag har jag sovit till klockan 4 haha (a) Jag var fan helt slut eftersom man hade vart uppe så sent xD .
Sen gick jag upp och snackade med Pullan på msn sen drog jag snabbt till dom sen skulle dom ner på stan så jag cyklade hem och käka sen nu sitter man här igen, men det är skönt att ta de lungt med en lördag liksom :) .

Innan jag drog till Pullan snackade jag med Rose gumman med :D Och jag ska åka till henne på Måndag ska bli riktigt mys :) . Det var så länge sen så jag blir iaf där 2 nätter men det kmr bli så jävla kul . Saknar ju henne som fan :( Klart man vill träffa henne när man har chansen :) .

Jag orkar inte höra av mej hela tiden, men jag blir orolig som fan om jag inte hör av mej, jag är rädd att bli lämad så många gånger jag har blivit sårad så är det ju klart att man blir orolig att bli det igen för jag kmr inte palla det.
Men vad fan ska man göra ? :( .
Jag hatar när det blir såhär .. Jag är rädd att samma skit ska komma igen. Vad fan ska jag göra ?! <3:(

Uppdaterar senare . Ciao <3

/iwillnotforget
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!